Inlägg från: Tjej 83 |Visa alla inlägg
  • Tjej 83

    Sytråden spinner vidare - lila tråd

    plura skrev 2010-04-19 23:33:33 följande:
    Vad har du för mönster till kepsen?
    inget
    jag får göra mig ett mönster, med en cirkel o en rundel o en skärm, så ska de la bli en keps hoppas ja hihi.
    men de är ju de om den blir bra med bara de tunna jeanstyget som en gång va mina fina jeans :) eller om man ska stärka upp de?
    får provsy en o se hur de blir,
    har la 7 par jeans ja kan sy av så

    tänkte prova idag, så då ska du få se hur de blir om den blir bra
  • Tjej 83

    jag va också oinbjuden..
    hinenr inte se nu ändå, men imorn om ja får :)

  • Tjej 83
    Zabw skrev 2010-04-20 23:38:09 följande:
    WEE!! Mina tyger från www.mjukatyger.se har kommit!! TVÅ MÅNADER tog leveransen!!! Beställde i februari, betalade nästan 2000kr i förskott. Inget paket, hon sa att adresslappen kommit bort hos Schenker, paketet kom tillbaka till henne. Det skickades igen. Inget paket nu heller. Hon skyller på mig. Schenker skyller på henne. Jag har inte fått någon avi (skulle komma både på sms och brev och inget har kommit). Paketet går tillbaka till henne. Hon skickar en tredje gång och äntligen kommer det fram, två månader senare och jag får sms-avi utan problem. Frågan är bara vems fel det är. Hon vill kräva mig på frakter och returer för att jag inte hämtat. Jag har inte fått någon avi förrän nu så jag har inte kunnat hämta. Schenker säger att det inte finns något registrerat från henne förrän 3:e sista leveransen, alltså har hon inte skickat paketet alls tidigare, och dom såklart inte aviserat mig på nåt som inte finns. Undrar hur detta slutar.... Men ett 20-tal mail och x antal telefonsamtal med spårande är dom äntligen här i alla fall *pust* Någon mer som haft problem med mjukatyger eller är det bara jag som haft en otrolig otur????
    de va la snabb leverans 
     ne men va jobbigt o vänta så länge när du redan betalt! de va rätt dåligt. o om schenker säger att de inte har registrerat nåt så stämmer de säkert, de är så stort företag så klart att de ska fixa med sånt för o köra ut paketen..
    så kanske va de hon som inte skicka i tid...
    tur de kom nu iaf!
  • Tjej 83

    jaa robotarna som Johanna rita kommer bli tryckta! bara rösta om vilka färger,
    jag gav henne idén så ja måste la köpa nån meter själv hihi de är ju så fina!!
    mer fattig! 

  • Tjej 83
    Titinea skrev 2010-04-23 11:59:11 följande:
    Hon borde satsa på att få bilderna lika de färger som tygerna har i verkligheten. Det kan ju göra stor skillnad vilka ljusförhållanden som man har när man fotograferar tygerna mot hur tyget ser ut på fotot... Det är ju tråkigt när man får ett tyg som inte alls är som man tänkt sig.. Fordonen lime/lila var inte alls lika brun som i webshoppen. Den var mer mörklila, men mer mot brunt dock. Den passar med den lila jerseyn jag beställe till, men det är inte samma lila på trycket. Etsys namnlappar ska jag nog satsa på. Men man vill ju vara säker på den grafiska profilen innan man beställer 300 lappar.
    sen beror de lite på våra inställningar på datan..  så då får man nästan gå på beskrivningen, men sen är de ju vad hon tycker färgerna liknar o vad vi tycker,
    inte alltid lätt.. 
    men tråkigt o få fel, o sen besvärligt o skicka tillbaka osv... 
  • Tjej 83

    Bara massa kalas i helgen s inget sytt.  kepsen ligget som ett ufo på bordet med, men jaja den blir la snart klar

    täntke sy en ny klädsel till sonens vagn med nångång hehe.
    men nu ska ja ut i trädgråden o gräva ner en vinbärsbuske!
    köpa hem en massa bärbusar täntke vi, björnbär, kanske hallon o blåbär med!  smaskens  :)

    så inget sytt idag heller...

  • Tjej 83
    yrväder skrev 2010-04-26 15:58:13 följande:
    Usch vad jag blir less på posten eller nån..... Gjorde för ett tag sen ett byte, tyg mot tyg. Mitt skickades för 2.5 vecka sen och har kommit fram. Det tyg jag skulle fått har enligt sändaren först skickats för 2 veckor sen, och inte kommit fram ännu. Imorgon är det en vecka sen hon skickade nytt tyg, denna gång med rekat brev, som enligt postens hemsida ska vara framme nästkommande vardag,  och detta har heller inte dykt upp. Antingen har vi otur så in i norden, eller oxå så är inte sändaren helt ärlig. Det känns lite otroligt att två paket från henne till mig, varav det ena rekat ska försvinna inom loppet av två veckor.... Aja, har bett henne om spårningsnumret nu, får se om hon svarar. Det sura är att jag hade verkligen behövt detta tyg typ nu, eller egentligen tidigare och jag börjar bli rätt less.
    så surt!  man tänker ju att om den andre personen har en syblogg, o man snackar genom bloggarna o kommenterar till varandra så "känner" man ju varann lite iaf.
    så då ska man ju kunna lita på varandra med.
    men har hon skickat med REk så är de ju inga problem! hoppas det är så nu o hon är ärlig...

    själv väntar ja på paket från en butik som lova mig i fredags men de kom inte då o inte idag heller.  får hoppas på imorn då! skulle haft de i fredags senast men jaja...
  • Tjej 83

    har Jny fått in sitt fordonstyg? någon hade sytt en tröja av rosa tyg..
    de va fina fordon..  men har andra så de får la va..

    nehe får la sova om man ska upp 05 imorn. jobba hela dan o sen göra massa hushållsgöra på kvällen.
    hur hinner ni sy en massa?

  • Tjej 83

    beställt lite enfärgat tyg till fordonen så ja kan sy tröjor till barnen,
    ska nog göra en klänning till dottern med..
    fundera på leggings i enfärgat men de är så billiga o köpa så ja gör nog de illa va..
    fast kanske ska prova nångång ändå..
    prova ett raglan mönster från ottobre o sydde en singoalla till dottern, i stumttyg o den blev jättebra. så nu vet jag att mönstret är bra bara de itne ska bråka på tröjan!

Svar på tråden Sytråden spinner vidare - lila tråd