• yrväder

    Sytråden spinner vidare - lila tråd

    Sytråden spinner vidare - Lila tråd
    Här samlas vi sömnadsintresserade, nybörjare eller erfarna, oavsett vad vi syr. Alla är välkomna med tips, idéer, frågor, ge och få inspiration eller bara visa upp sina alster!

    UFO = Unfinished Object, är en hyllvärmare som vi av någon anledning inte färdigställt.

    Länkar till mönster, butiker etc finns i första inlägget.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-03-08 10:06
    Vår systertråd om maskinbroderi

    www.familjeliv.se/Forum-11-240/m49701427.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-04-26 18:15
    Billiga egendesignade namnlappar på etsy
    www.etsy.com/shop/worldsalelabel

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-12-27 18:18
    Ny tygbutik: lilofant.jetshopmini.se

  • Svar på tråden Sytråden spinner vidare - lila tråd
  • Mimmi 71
    Skumboll skrev 2010-04-26 13:32:19 följande:
    Tjoho! Den randiga jerseyn kanske hon får på fredag redan, annars under nästa vecka.
    Inser att det blir flera beställningar ifrån JNY, ville inte låta stretchfrottén gå mig förbi så därför skickades det iväg en beställning på detta och sedan inväntar jag de övriga färgerna på fordonen. Jag som inte ens har sytt i de förra tygerna ifrån JNY - FARMER

    Inser att plånboken blir mer och mer platt medan tyggarderoberna blir fullare och fullare. Vad härligt det är med tyg!!!!!
  • yrväder
    Mimmi 71 skrev 2010-04-26 14:54:50 följande:
    Inser att det blir flera beställningar ifrån JNY, ville inte låta stretchfrottén gå mig förbi så därför skickades det iväg en beställning på detta och sedan inväntar jag de övriga färgerna på fordonen. Jag som inte ens har sytt i de förra tygerna ifrån JNY - FARMER Inser att plånboken blir mer och mer platt medan tyggarderoberna blir fullare och fullare. Vad härligt det är med tyg!!!!!
    Jag la en beställning på stjärnorna, men skrev att jag avvaktar med betalning tills resten av stjärnorna/ränderna kommit. Har gått bra förut och jag tycker det blir lite dyrt med 65 kr i frakt varje gång man ska ha 2 meter. Fast du kanske beställer lite mer
  • Mimmi 71

    Det blev några meter till och jag har lite fundering på att ha med lite produkter i stretchfrottén vid Mors dag som jag skrivit om inne hos mig Är inte så förtjust i velour under sommaren då jag tycker det är lite varmt.

    Men visst jag funderade faktiskt på att invänta de övriga tygerna genom ett meddelande, men lockelsen över att få hem tygerna snabbt blev för stor

    Och jag som skall besöka Andersson & Hjalmarsson innan Pingsthelgen. Undrar vad plånboken säger då

  • Millimina

    Åh, önskar det fanns en sy-gud. Finns det det så ska jag bli lite relischös och be om mer ork.

  • Kaja

    ÅH! Då skulle jag önska mig 10 timmar mer per dygn!! Och en tokig ryss som köper upp halva affären (drabbade en av mina kollegor på Etsy, hon hade två dagböcker kvar i shoppen när han var klar...) så att man med gott samvete kan sy ÄNNU mer!


    Sew much fabric - sew little time!
  • yrväder

    Usch vad jag blir less på posten eller nån.....

    Gjorde för ett tag sen ett byte, tyg mot tyg. Mitt skickades för 2.5 vecka sen och har kommit fram. Det tyg jag skulle fått har enligt sändaren först skickats för 2 veckor sen, och inte kommit fram ännu. Imorgon är det en vecka sen hon skickade nytt tyg, denna gång med rekat brev, som enligt postens hemsida ska vara framme nästkommande vardag,  och detta har heller inte dykt upp. Antingen har vi otur så in i norden, eller oxå så är inte sändaren helt ärlig.
    Det känns lite otroligt att två paket från henne till mig, varav det ena rekat ska försvinna inom loppet av två veckor....

    Aja, har bett henne om spårningsnumret nu, får se om hon svarar.

    Det sura är att jag hade verkligen behövt detta tyg typ nu, eller egentligen tidigare och jag börjar bli rätt less.

  • tinni78
    Skumboll skrev 2010-04-26 09:49:03 följande:
    Såg i utskicket från jny att fordonen snart finns att beställa, men så skrev hon ingenting om de randiga tygerna som jag ville ha mest av allt. Blä.  
    Jag trodde jag hade anmält mig till det men det hade jag tydligen inte för jag har inte fått något. I vilka färger kommer fordonen?
  • yrväder
    tinni78 skrev 2010-04-26 16:17:49 följande:
    Jag trodde jag hade anmält mig till det men det hade jag tydligen inte för jag har inte fått något. I vilka färger kommer fordonen?
    gult, rött, blått och grönt med vita fordon
Svar på tråden Sytråden spinner vidare - lila tråd