Inlägg från: Titinea |Visa alla inlägg
  • Titinea

    Sytråden spinner vidare - lila tråd

    Men just nu har jag inte den hemma tyvärr...


    Kika gärna in i min blogg
  • Titinea

    Finns det inte en blogg som heter Räven och Räkan?

    Nu har jag lämnat in min Overlock på service.. Fick det inte att fungera och beslutade mig att det nog var fel på en av övertrådarnas trådspänning... Den gick inte ändra från hård, sitter fast..
     {#lang_emotions_cry} Så nu får jag vänta 2 veckor innan jag kan sy med den igen...


    Kika gärna in i min blogg
  • Titinea

    Ojdå.. såg att ni redan skrivit om räven och räkan... kikade visst inte på den sista sidan när jag skrev.. {#lang_emotions_embarassed}


    Kika gärna in i min blogg
  • Titinea
    Jalapeno skrev 2010-03-31 18:02:32 följande:
    gud vadmånga läsare den här tråden har. Kul, röstsiffran stod på 14 och senast jag kollade på 55. (Man kan nog rösta fler ggr om man vill)
    Nu var det 72.. Jag passade på att rösta på Meedoms barnkläder också...
    Kika gärna in i min blogg
  • Titinea
    Knastroll82 skrev 2010-04-05 17:29:21 följande:
    Varför satsas det så dåligt på stretchfrotté?Finns väl inget bättre material för sommarkläder?Önskar stretchfrotté med roliga mönster, och med ränder i glada färger!
    Ja, det undrar jag också... Men ska nu beställa från finland.. de verkar ha mer än vi svenskar.. konstigt
    Kika gärna in i min blogg
  • Titinea
    Solberga skrev 2010-04-05 21:24:06 följande:
    Har precis upptäckt det här med att sy barnkläder; är ju jätteskoj ju med alla fina tyger som finns!!! Kom på att här kanske är ett bra ställe att ställa lite dumma frågor hoppas det är någon som kan ge något svar! Har hittills sytt ett par muddbyxor och ett par kalsonger. Kalsongerna sydde jag i interlock för att jag fått tipset att det var det lättaste tyget att sy i. Men tycker de blev lite tjocka och "ostretchiga"....är jersey mer lämpat att sy boxerkalsonger i tro? Och hur gör man bäst med alla sömmar? Syr man som vanligt så att sömmen hamnar på insidan eller syr man den på utsidan och sen stickar ner den? (har en vanligt symaskin med fuskoverlock på). Vad passar bäst som mudd/kantband på kalsonger? Förlåt för att frågor!!! Om jag vill hitta några bra basmönster på t.ex tröja, muddbyxa och kalsonger; har ni något tips då? Är det Ottobre som gäller, eller t.ex Stoff och Stil? Skulle vilja hitta ett riktigt bra för att veta att det blir bra varje gång. Nu har jag gjort massa ändringar som jag inte kommer ihåg längre... När man syr tröjor; behöver man ha mellanlägg vid axelsömmarna eller hur gör ni? Blir jätteglad om någon tar sig tid att svara på någon fråga
    Meedoms bok sy barnkläder har många bra mönster. 0-3 år finns på svenska, men 4-7 och 8-11 finns på danska.
    Kika gärna in i min blogg
  • Titinea
    Knastroll82 skrev 2010-04-05 21:26:42 följande:
    Titinea > Jo, men det är ju så sjukt dyrt att beställa tyger därifrån... Så synd. Förstår inte varför det ska vara så svårt att få tag på (till vettigt pris)?
    Jag beställde nyss från Myllymuksut... De har tills idag gratis frakt för order över 120 euro. Jag kom precis ovan den gränsen...tihi
    Kika gärna in i min blogg
  • Titinea
    virre80 skrev 2010-04-15 07:44:47 följande:
    God morgon allihopa :) Är det någon av er som förhandsbeställt de nya fordonen från mjuka tyger som fått sin faktura?  Jag väntar otåligt :)  
    Jag fick fakturan 16 mars. Det måste blivit något fel om du inte fått en faktura än. Jag skulle maila henne.
    Kika gärna in i min blogg
Svar på tråden Sytråden spinner vidare - lila tråd