Inlägg från: Förälskad |Visa alla inlägg
  • Förälskad

    Lilla 10-veckorsmaffian! Fortsättning: Tråd 8

    I´m in!
    Skickade länken till AngelinaJo och MalinLo. Bad Angeling skicka länken vidare till nästa  två på listan.

  • Förälskad
    Carisma95 skrev 2010-03-22 12:58:48 följande:
    Vet inte om Angelina skickade till mig och dig? Kanske bäst att du kör vidare till PW och Stina?Nu känns det som att jag kommer "downa" hela tråden men... Var inne på undersökning och ul i Borås igår. Det visade sig att jag hade fått ett sk "missed abortion" MA. Blödningen kom i helgen (precis gått in i V.13 men fostret hade slutat utvecklas för ca 6-7 veckor sen...) Känns som "ödets ironi" när man får höra att efter 12+0 minskar missfallsrisken och så får man blödning dag 12+1... 
    Beklagar verkligen {#lang_emotions_heart} Skönt, förstå mig rätt, att fostret dog så pass tidigt men jag förstår att du blir ledsen och tycker det är tråkigt.
    Inte roligt alls att höra!! Kram till dig.

    PW vet om tråden, jag har skrivit till henne.
  • Förälskad
    CissiP skrev 2010-03-22 21:35:52 följande:
    Hej alla, nu har jag hittat hit också! Carisma - Oj oj oj, vad tråkigt att läsa! Förstår att det är jobbigt och det är inte mycket man kan säga. Skickar en massa bamsekramar och tankar till er.Själv har jag varit lite off från nätet över huvud taget. Helgen gick i shoppingens tecken, köpte mig ett par gravidmjukisar och ett par tröjor, såna, också.. Sen blev det en "vanlig" tröja som borde funka nån månad till iaf.På onsdag är det dags för RUL. Har bearbetat maken för fullt och nu äntligen fått kläm om varför han inte vill ta reda på den här gången.. Han tyckte det var så häftigt att ta reda på när J kom ut på min mage, så han vill uppleva det igen! Han som ville ta reda på förra ultraljudet! Där ser man.. Har försökt köra med alla tricks jag kan och tom spelat ut "synd-om-stackars-mig"-kortet eftersom jag mått så dåligt den här gången.. Får se hur det blir!Förälskad - Hoppas F kryat på sig nu och slipper ha ont i öronen!Nån som skickat till Cia om nya tråden? Fixar det för säkerhets skull..
    Ojoj, redan RUL...

    Vill ni komma i morgon? Vi är friska nu, Filippa får penicillin fortfarande, hon hade öroninflammation i båda öronen men smittar naturligtvis inte nu..

    Filippa går på dagis mellan 9-14, vill ni så är det bara att komma efter det..

    Stina.. Ni får också väldigt gärna komma!!
  • Förälskad
    CissiP skrev 2010-03-22 22:02:11 följande:
    Förälskad - Blir senare isåfall. Har utvecklingssamtal med storasyster kl. 15:00. Vet inte hur lång tid det tar, sen är det hämtning på dagis som gäller innan vi kan komma iväg. För sent?
    Anders jobbar kväll så kom om ni känner för det.. eller ska vi spika torsdag? då kan du ju berätta hur det gick på RUL också :)
  • Förälskad
    CissiP skrev 2010-03-22 22:36:40 följande:
    Förälskad - Egentligen är tisdagar kanon, ingen kvällsaktivitet för storasyster och så har maken innebandy, så imorrn skulle ju funka bättre iofs.. Så om det är ok med er så kör vi imorrn!?
    Kom ni {#lang_emotions_laughing} Vi är friska idag också {#lang_emotions_smile} När kommer ni tror du? Hur blir det med mat? Äter ni innan ni åker eller ska vi styra upp någon mat här?
  • Förälskad
    CissiP skrev 2010-03-23 10:01:13 följande:
    Carisma - Efter vårt mf i september så fick jag rådet att låta kroppen ha en mens innan man försökte på nytt men samtidigt så sa dom att det skulle ändå inte ta om kroppen inte var redo för det. Vi väntade till det hade gått en mens och sen körde vi på. Skönt att ni ser framåt tycker jag också! Förälskad - Oj, bra fråga! Vet inte hur lång tid utv.samtalet för storasyster tar men kanske 20-30 min? Sen hämtningen brukar ta en sisådär 20 min, då är vi framme vid 15.50, säg 16:00 och så körtid hem till dig då. Jag tänkte ta med en burk mat till J för hon brukar äta vid 17:00 ungefär. Vi andra kommer käka middag efter makens innebandy vid 19:00 ungefär. Ställer vi till era mat-tider?Cia - 2 månader? Jösses, det går undan det hördu! 2 löningar brukar jag tänka.. fniss!
    Nej då, det gör ni inte. Jag kan äta senare och Filippa kan äta samtidigt som Julia. Äta vid 16 är lite tidigt för mig men Filippa som har varit på dagis brukar bli hungrig där omkring. Det är säkert samma sak för Julia {#lang_emotions_sunny}

    Då ses vi vid 16, du har kvar mitt nr. va?

    Stina: Kom ni också om ni vill...
  • Förälskad
    CissiP skrev 2010-03-23 10:53:30 följande:
    Förälskad - 16:00 + restid! Numret? Jodå, har mailet kvar. Hör av mig när vi svängt av så får du guida vidare! Ska bli kul att ses!!
    Strålande.. Hehe.. Blev du tvungen att gå inte på eniro nu.. {#lang_emotions_wink} Det ska bli jätte skoj att ses...!!

    Cia80: Är du nervös? Är planeringen klar eller är det mycket kvar att göra?
  • Förälskad
    CissiP skrev 2010-03-24 10:36:48 följande:
    Cia - Usch, läskigt! Håller med dig, så man vill avsluta själv men oj vad jobbigt för anhöriga, spec den som sover bredvid!Förälskad - Tack för att vi fick komma! Å smaskigt fika! J somnade på vägen hem, hon hade sovit lite för lite igår tror jag. Hör av dig när du är i trakterna häromkring så kanske vi kan ta en fika hos oss nästa gång! Så kanske vi får med oss Stina också? Uj uj.. idag är det dags för RUL, som jag tjatar va? Maken vill fortfarande inte ta reda på kön men har insett att han får ge sig.. usch, man känner sig som en bov! Får se hur det blir.
    Tack själv. Jätte trevligt att ha er här!

    Hur har det gått? Nyfiken. Tog ni reda på kön? Såg allt bra ut?
  • Förälskad

    Aha.. spännande.. Kanske är en liten tös till iaf :9 Hur så helst så såg allt fint ut, skönt!!

  • Förälskad
    Cia80 skrev 2010-03-23 13:12:33 följande:
    Förälskad,Ja, visst är jag lite nervös. Hör inte det till?? Nä, det är inte så mycket. Vårt OSA är 2 april, så efter det är det bordsplacering och festhäfte som ska slutställas.Min klänning ska dyka upp i början på april så då ska jag prova ut den ordentligt ifall det behövs göras några justeringar. Sen har jag provsminkning i mitten på april. Stämma av lite med festlokalen. Beställa min ring i april.Hmm...var visst lite ändå som ska fixas med.
    Låter som du har läget under kontroll {#lang_emotions_sunny}

    Det hör vekligen till att bli nervös. Jag minns när vi stod utanför kyrkportarna och kyrkklockorna slog för oss, vi tittade på varann och gav varann en puss och sedan började orgeln att spela. Vi tågade sedan in och såg hur alla ens nära och kära var såååå finklädda bara för att se oss och vara där får våran skull.. Det är en underbar känsla!!
Svar på tråden Lilla 10-veckorsmaffian! Fortsättning: Tråd 8