Inlägg från: Nicke Nyfiken |Visa alla inlägg
  • Nicke Nyfiken

    Vad ska ni äta i dag 25

    Liten påsklunch med 4 olika sorters sill, ägghalvor med rom, köttbullar och prinskorv och potatis.

    Till middag blir det grillad entrecôte och oxfilé, marinerade champinjoner, bakad potatis, en god sallad, bea och bruschetta. Till efterrätt Pavlovatårta

  • Nicke Nyfiken

    Har varit hela dagen hos svärföräldrarna.
    Till lunch blev det grillad korv med bröd och till middag påskmiddag, dvs sillar, gravad lax, ägghalvor, Jansson, köttbullar, prinskorvar och piroger.

  • Nicke Nyfiken

    Nu har vi börjat med Matkomfort igen så idag blev det lax i tomat och musselbuljong med vildris. Sen hade vi lite olika grönsaker, mozarella ost och aioli till Jättegott och skönt att slippa laga så mycket av maten nu till vardags


  • Nicke Nyfiken

    Har firat födelsedag hela helgen, igår med släkten och idag med skolkompisar (till sonen) så man har inte haft mycket ork över.
    Igår blev det spagetti med baconsås och tomat mozarellasallad. Idag blev det pyttipanna för barnen, vi hämtar hem nått når dom somnat, antagligen Thai.


  • Nicke Nyfiken

    I måndags blev det asiatiskt ris med bacon, sockärtor, lök och paprika.

    Igår fyllde sonen 6-år och fick bestämma. Då blev det hemmagjorda hamburgare med Friscobröd, grönsaker och pommes. Kladdkaka med grädde till efterrätt.

    Idag blir det panerad rödspätta med potatisstomp och capricreme om inte vädret bättrar på sig för då blir det nog grillkorv eller hamburgare på sonens skola. Dom har något höstjippo där idag.


  • Nicke Nyfiken
    SötaSarah skrev 2011-09-12 23:46:46 följande:
    Nicke nyfiken - ngt mer exakt recept?? :) lät gott
    Tyvärr har jag inget recept, vi kör Matkomfortlåda, då får man alla såser färdiga. Den var väldigt god iallafall Skrattande
  • Nicke Nyfiken

    Tack för svaren, det var ungefär så jag hade tänkt det, en massa grönsaker och gräddfil. Köpte hem lite av Texas Longhorns barbeacuesås också. Förresten, jag hade lök och vitlök med i grytan, skall det tas bort eller guccas in med köttet?


  • Nicke Nyfiken

    Antingen blir det pasta med köttfärssås gjord på grädde, oregano och tomatpure eller lax gratinerad med en västerbottenoströra och potatismos. Har inte riktigt bestämt vad som blir idag och vad som blir imorgon


Svar på tråden Vad ska ni äta i dag 25