• wass

    Mola/Druvbörd

    Tack snälla Vanna!
    Hoppas att det går bra för dig!  Ingen som har hört från Epelino?

    Kram

  • wass

    Har inte sovit en blund inatt. kl: 13 ultraljud på Ks, hjärtslag eller ej


    Kram alla

  • wass

    Hej alla, tack för er tanke! 
    Det va ett litet hjärtslag som slog allt såg bra ut en liten bebis på 9v , MEN dom hittade något annat som kunde tyda på en muskelknuta, cysta eller att jag har väntat tvillingar och att den ene inte har klarat sig, det va svårt att se. Skall åter på fredag för att göra ett större ultraljud. Ska man våga hoppas & vara glad? 


     


    Grattis superMajsan , bli så glad för din skull.


    Kram alla för ert stöd idag


     


     

  • wass

    Hej alla

    Jag har inte haft tid att skriva förrän nu. Jag är nu i v 12   allt ser ju bra ut men skall till Danderyd (ultraljud)på måndag för att följa upp om det va en muskelknuta eller ej. Onsdag till KS för ultraljud för att göra Kub test! Återkommer med mera besked nästa vecka.

    God Jul på er alla kämpare

    Kramar Jea

  • wass

    Hej alla och god fortsättning!

    Var på Ultraljud imorse i Danderyd och vi kunde se ett lite knyte på 6cm och allt såg bra ut, är i v13.  Jag hade även en muskelknuta som ej är falig men bör ses över under graviditeten. Skall imorgon till Ks för att göra Kub test. Nu känns allt verkligt o sant. Hoppas bara att jag får njuta av tiden som är kvar och att det inte uppstår något fel.

    Kram alla Mola

    Anonym = skulle var jätte kul att få träffa er alla
    SuperM = hur går det för dig? Kram

  • wass

    Hej alla

    Idag va jag på ultraljud då i v 19 och allt såg bra ut så nu kan jag vara lugn!  Kunde inte hålla mig så vi tog reda på vilket  kön det va , en liten Flicka   jag är så glad idag och vi har verkligen kämpat för detta. Ingen jävla mola mera!

    Kram till er tappra mola

  • wass

    Hej Alla

    Har inte varit inne på ett tag och läst. Men tydligen är det fler som drabbas ut av detta skit MOLA
    Jag heja på er alla och jag lovar , håll ut det bli bättre.. Jag har själv varit med om denna mola som va aggresiv och fick gå på cellgifter. Men nu efter ca 1,5 år så har jag bara 7 veckor kvar innan jag hamnr på KS för förlosning. Vi väntar en lite flicka och allt ser bra ut. Under min graviditet så har jag varit mycket på UL  och läkarbesök, så trygg har jag varit..

    Kram på er

  • wass

    Hej alla!

    Efter min Mola och tumör och efter cellgifter så fick jag till slult min unerbara dotter som är nu 9veckor
    Tänker på er alla som drabbas. Finns här om ni vill prata el fråga om något!
     
    Kram Jea

  • wass

    Hej

    Har inte varit inne på ett tag och läst familjeliv.
     Men oj så  många som drabbas av denna Mola!!?? Jag har nu varit fri från det och cellgifter. Har en dotter nu på 3mån och har gjort efterkontroller och mitt hcg ligger på 0,1 .. skall jag göra ett nytt ultraljud nästa vecka då dom upptäckte att jag troligtvis ha fått inflam i ena äggstocken och den sitter fast på livmodern
    Är det någon som vet eller har läst att man kan få cancern till baka efter några år när man har drabbats av denna Mola?

    Kram alla

  • wass

    Hej alla

    Vill önska er alla en God Jul O ett gott nytt år.

    Jag har skrivit mycket tidigare om min sjukdom :.(  jag hade komplett mola och fick gå på cellgifter i ett år.. Det värkar som att det ínte så många som får det, utan den som inte är så aggresiv.. Denna Mola är så konstig.. Min dotter är nu 6 nånader och skall gå på mina nya kontroller och  hcg prover :(  så nervös igen..

    Kram alla

Svar på tråden Mola/Druvbörd