• Dilemma

    misshandlar han mig psykiskt?

    låter som en "sol- och vårare" i mina ögon....
    Han är ute efter pengar o kontroll. Se till o ta bil nycklarna till firmabilen innan du gör slut eller på annat sätt får honom misstänksam, samt givetvis bensin o kontokort....
    Risken finns ju att han "krockar" eller länsar kortet eller köper massa saker på kredit. varför har du låtit honom få så mkt makt på så kort tid? du känner ju honom knappast eller hur?
    lycka till nu =)

  • Dilemma

    Ja men du måste börja reagera nu, om bilen är en firmabil så funkar det inte att sitta o köra i den en massa privat. Det kan komma att straffa sig ...(skattemässigt då det ses som en förmån) detsamma med bensinkortet som är kopplat till företaget antar jag? jag blir orolig för din skull att du är på väg in i en rejält jobbig ekonomisk sits om du inte tar tag i det omgående.
    Hur är det med leasingavtalet? De flesta bilar man leasar brukar ha nån regel i kontraktet som säger att man ska köpa loss bilen efter visst antal år alt byta in bilen mot en nyare (fortfarande leasing) . För leasing är ju egentligen ett hyrköp,,,dvs du hyr ju inte bilen utan köper den. Vakna! Det här kan komma tt bli jävligt jobbigt för dig längre fram .
    Vill dig bara väl o hoppas du kan se saker "lite mer utifrån" somvi som läser vad du skriver gör. Förstår det kan vara svårt när man är mitt uppe i nått att se på det med objektiva ögon.
    återigen stort lycka till och jag hoppas för din skull att jag har fel i mina misstankar

Svar på tråden misshandlar han mig psykiskt?