Inlägg från: Anonym (blir ledsen....) |Visa alla inlägg
  • Anonym (blir ledsen....)

    misshandlar han mig psykiskt?

    Hej TS. Har läst tråden och har ont i magen. Detta är verkligt, en mardröm. Och jag har lite liknande erfarenhet och det tar år av terapi och avbetalning att hitta sig själv igen.

    Om du väntar riskerar du att få en massa skulder på köpet? Du verkar inte ha nån koll alls på ekonomin. (Han låter dig inte för att han har gör sånt han inte vill att du ska veta - annars är man öppen och hjälps åt)

    Tänk på din son hur han påverkas, han läser av dig, ser din oro, din olycka. Barnens känselspröt är fantastiskt utvecklade. De lever här och nu, deras värld är så så liten. Din son ser dig på riktigt. Och han påverkas av det.

    Tänk om några år, tänk på all energi du gett denna man och hur du närt din olycka. Tänk om du hade satsats på att må bra i stället, gått i terapi. Blivit stark, lycklig och hel i dig själv. Så du inte dras till män som trycker ner dig och får dig att göra saker som du inte vill.
    Är det den uppväxten och förebilden du vill ge din son, att mamman ska vara olycklig och leva som hon inte vill?

    Just nu är ditt enda problem du själv. Ingen annan. Du väljer ju själv hur du vill leva. Ingen annan kan hjälpa dig än dig själv.

    Se det som en chans. Det kommer inte bli lättare senare. Det blir en dyr läxa, mycket tid har du gett något som tagit din energi men samtidigt har du lärt dig något av denna man och relation?

    Lycka till. Önskar jag kunde ge dej frågelperspektiv.
    Stor kram!

  • Anonym (blir ledsen....)

    Men satsa på er då!? Gift er, skaffa barn, du kanske blir lycklig ändå, du kanske är en sån som vill må dåligt - det är inte ovanligt! Men gör ett val, du är inget offer som du försöker övertala dig om.

  • Anonym (blir ledsen....)

    Sluta skyll dina problem på honom nu. Du har det så här nu för att du valt denna man.  Han är som han är och väljer att leva destruktivt för att du låter honom. Och kommer göra så tills du sitter fast i skulder och problem.

  • Anonym (blir ledsen....)

    Tillägger att du väljer denna man varje dag. Du kan förståss välja att avsluta relationen idag.

  • Anonym (blir ledsen....)

    Hej ts. Har han försörjningsstöd alltså? Men jobbar i din firma.

  • Anonym (blir ledsen....)

    Kämpa! Håller med, du ska inte ha kontakt med honom. Då hjälper du honom att bete sig somhan gör mot dig. Indirekt är det Du som är osaken till att det blir svårt. Förstår du hur jag menar?

    Styrkekramar

  • Anonym (blir ledsen....)

    Det är inte han som misshandlar dig psykiskt. Utan det är du som misshandlar dig psykiskt.

    OM du nu blir fri från denna man så kommer du leta på en ny som du låter göra dej illa.

    Om du inte söker hjälp. Men det måste du vilja och ofta måste man nå botten först. Om denna man ruinerar dig kanske du vaknar till. Kanske är därför du stannar kvar för du omedvetet måste gå ner dig nu för att någonsin kunna bli hel och älska dig själv.

  • Anonym (blir ledsen....)

    Varför blockerar du inte han på facebook, då kan han inte se dina statusmeddelanden. ?????

    Kämpa nu!!

  • Anonym (blir ledsen....)

    Undrar varför du låter honom ta kontakt med dej?
    Vill du ha hjälp med hur man blockar nån på facebook så säg till. Det är inge svårt och funkar bra!

    Som det är nu så kan du liksom inte tänka att det är hans fel att han förstör för dig. Räckna med att han kommer försöka men låt honom inte. Förstår du skillnaden, det är lite mysko att tänka att det är ens eget fel men så är det ju i detta fall.

    Mitt tips är att du säger/skriver nästa gång han kontaktar dig: Nu har vi gjort slut och jag gått vidare, jag önskar dig all lycka i det du företar dig i framtiden men jag vill inte ha någon kontakt med dig. Jag ber dig respektera detta.

    Och sedan blockerar du allt du kan och fortsätter han på andra vis så säger du att du kommer polisanmäla honom för trakasserier.

    Hur låter det?

  • Anonym (blir ledsen....)

    Kämpa tjejen! Bra att du blockat honom och lev ut - va förbannad! Du har rätt att känna dig arg, lurad, sviken. Men kommunicera inget med han så lugnar han ner sig tids nog.

    Men hur menar du att du kommer få skit för att du blockar honom?

    Du kan bryta kontakten med honom, det innebär att du tar tillbaka makten. Fatta vad maktlös han blir när du inte svarar/ger honom uppmärksamhet på nätet, mobilen eller NÅGONSTANS. Han kommer bli UTOMsig av frustration och raseri men om du håller i så lägger det sig...han letar på en ny person att agera på. Se det som ett livslångt projekt nu - svara ej på kontat nu eller om hundra år. Skratta bakom hans rygg ***HAHAHA hoppas han vrider sig av frustration nu när jag inte svarar honom*** tänk så, fast det inte känns så - tillslut lurar du din hjärna så att det känns mer och mer bra.

    Tänk vad långt du kommit nu!!

  • Anonym (blir ledsen....)
    BellyBandit skrev 2010-05-15 19:12:59 följande:
    hade tänkt lägga in länkarna du redan har så här har jag haft det www.familjeliv.se/Forum-4-51/m50408612.html
    Läst ditt inlägg och ryser...gumman gumman gumman vilken grej, hur mår ni i dag och hur går det?? Vad stark du är, en förebild för många och särskillt TS.
Svar på tråden misshandlar han mig psykiskt?