Inlägg från: LoweLove |Visa alla inlägg
  • LoweLove

    20:e tråden för effels egna supermorsor 2006

    Hampan skrev 2010-03-30 10:55:42 följande:
    Hittade hit till slut. Vad du är duktig NiXxI! V. 33+0 idag  klarat ännu en vecka med bebis kvar i magen.
    Gott att bebis är kvar i magen. Vi kommer få våra bebisar ungefär samtidigt...inte många veckor emellan iaf
    15 dagar över tiden idag. Nu har jag slutat hoppas på att det skall komma igång. Känns som det inte kommer göra det efter besöket i går då tappen är omogen. 
    Så den 6.april blir det väl bebis..eller några dagar efter,beroende på hur förlossningen går.
    Härligt väder i gbg i dag och hela familjen är hemma. Lowe tog 2. sprutan av svininfluensan i går. Han har inte varit fri från förkylningar o annat sedan jul så har inte velat ge han den förrens nu. Vaknade i natt av att han var jättevarm o kräktes massa. Han kan knappt röra armen oxå. så han får stanna hemma i dag. Johan har tagit semester hela veckan för o ta hand om mig
    Ha en bra påsk alla!
  • LoweLove
    I Morgon blir det bebis!  Var inne på kontroll i dag och fått tid i morgon kl 8! Kan ju ta lång tid men förhoppningsvis så kommer han imorgon 
    Blir bra 30-års present till Johan. 
    Fostervattnet har minskat med 10% på 2 dagar. Låg på 60% nu så de vill inte riskera nånting. Var inte förändringar med tappen heller. Hade det varit förändringar hade de satt igång mig redan i dag.

    Det känns så overkligt allting nu. Men jag är sååå glad!
    Men börjar känna lite separations ångest för Lowe nu. Får gosa extra mycket med han i dag
    Lowe väger ca18kg och är 105 cm lång. 
    De har väl sina tillväxtperioder. Lowe äter jättemycket i perioder och sen har han perioder där han knappt äter nånting. Det kan pendla 2 kg under sånna perioder. 
    Nej, nu skall jag försöka ta in det att jag faktisk skall föda ett barn imorgon OVERKLIGT som sagt!
    Kram på er alla!
  • LoweLove

    Hej!


    Nu har jag myst med bebis i snart 8 dagar 1.april kl 18:37 kom han. Blev igångsatt och från första värken tillshan var ute så tog det 7 timmar. Var en jättebra förlossning. 
    Han vägde 4505 g o var 54cm lång. Stor kille!
    Haft lite beskymmer med ammningen,men helammar iaf. Får se hur länge det funkar. SKall till bm i dag och har han inte gått upp nåt sen i går så får jag ge han lite ersättning oxå. Han är nere i 4200g nu så det är dags att det börjar visa uppåt igen. 
    Men det är sååååå mysigt med bebis! Han är så gooo Det funkar bra med Lowe oxå. Han älskar sin lillebror,men blir ibland avundsjuk. Men det går bara utöver mig och johan. 
    Har inget namn än..men funderar på Robin. Eller Emil, Hampus, Pontus, Rasmus, eller Jesper. Vad tycker ni?? Det är så svårt! 
  • LoweLove

    Grattis till lilla sonen Hampan. Jättesöt! Tycker oxå hans tilltalsnamn skall vara Melvin. Men oscar är oxå fint

  • LoweLove
    13305_387744000975_681955975_4466230_7835076_n.jpg
    Måste lägga upp lite bilder på mina sötisar jag med vet inte hur jag lägger upp flera bilder på samma inlägg så det får bli flera
    Här är lilla Linus
  • LoweLove
    lowe.jpg
    o här är stora Lowe. Hur får man bilderna o bli större?? jaja, får fixa det imorgon eller nån annan dag. Nu är det matdags sedan läggdags
  • LoweLove

    Hej hej tjejer!

    Hoppas allt är bra med alla! Söta fina barn ni har! Skall försöka lägga upp några på mina med

    Tråkigt att det verkar som tråden håller på o dö ut...men det är ju som jossposs säger..man har fulls upp med barn, hem o jobb.

    KRAM PÅ ER ALLA 

  • LoweLove

    Hej alla!

    God fortsättning på er alla! Ganska dött här i tråden nu tycker jag. Kikar in lite då o då,men nu är det väääldigt lugnt här tycker jag!

    Skall vara mammaledig i 4 månader nu..skönt! Tiden går så fort! Linus är 9 månader nu. Började jobba igen när Linus var 5 månader så det skall bli mysigt o ha extra tid med han o Lowe igen nu. Sen i maj så är det johans tur att vara hemma,...så får passa på o njuta av den sista tiden nu.

    jossan: Jag ses gärna för en fika nån dag! är ju som sagt mammaledig nu så har all tid i världen till sånt vi bor kvar,men skall flytta i slutet av april. Men inte så långt. Har köpt parhus i Gerrebacka i Kärra Läääääääääängtar tills vi kan flytta! Ganska så trött på o bo i lägenhet just nu.

    Hoppas allt är bra med er alla! Här är det mycket sjukdom...Linus hostar jättemycket stackarn...o Lowe skall operera bort sina halsmandlar,. skrapa bort körtel bakom näsan o sätta in rör i öronen på tisdag.  Ser INTE fram emot detta kan jag säga...tycker så synd om han. Men det blir bra sen. 
    Någon som har erfarenhet av detta???

    Kram på er alla! 

Svar på tråden 20:e tråden för effels egna supermorsor 2006