• Neah

    20:e tråden för effels egna supermorsor 2006

    Nixxi. Tack goa du som gjort en ny tråd till oss alla! {#lang_emotions_heart}

    Hej Alla!

    Är så glad över det vackra vädret som vi har. Det går verkligen mot ljusare tider! E har börjat att krypa och så plötsligt har han också börjat gå längs med möbler. Jag som trodde att det skulle dröja men inte då. Om några veckor fyller han 1 år!!! {#lang_emotions_surprised} Shit.........1 år!!! För 1 år sedan var min mage som en fotboll och stog rakt ut! Är faktiskt sugen på ett barn till men det är inget i magen än.

    Kram

  • Neah

    FruOO. uppdatera mig tack.....hur gammal är din lilla?

    Hallon. F gick innan 1 årsdagen medan e har tagit gott om tid på sig. trodde att han skulle dröja med att ta sig längs möbler men på 1 veckan har han börjat krypa + gå längs med möbler så här händer det grejjer. Är allt bra med dig?

  • Neah

    Joss. Oj vad duktig Lina är. F har inte fått en två hjuling än. Hon var för kort när hon fyllde 3 år och nådde inte ner till tramporna. Nu ska hon få en när hon har namnsdag. 

    Hallon. Stackars Linn som har vattkoppor. Kan du skicka hit några så mina barn också får. Nosar upp de som har och går dit med barnen men än har de inte blivit smittade av någon.
    mysigt om det blir en 3:a hos er.

    Nixxi. Lilla Thilde då.

    Nu är jag en stolt mamma till en 1 åring! E fyllde 1 i onsdags och dela dagen firade och hurrade vi. Han går inte än men kan ta sig runt bara han har ngt. att hålla sig. i.

  • Neah
    Hannas Bebbe {#lang_emotions_baby}Hallon Flicka 20/4 23.13
    NiXxI Flicka 21/4 01,14
    TinaZ flicka 21/4  04.14
    Neah pojke 21/4 03.10
  • Neah

    Hampan. Säger som Joss. Det har ni gjort bra! Jag röstar också för Melvin! Han ser ut som en liten Melvin!

  • Neah

    Hampan. Kul att ni har enats om ett namn! Välkommen OSCAR!!!!!!!!

  • Neah

    Nixxi. Vad kul! Vad skall du läsa för något?

    I några dagar har jag provat på att vara 4 - barns morsa!!! Det ni!!!
    Så under mitt tak har det bott förutom mina egna  en 11 åring + en 8 åring. Det har gått över förväntan och jag längtar faktiskt att få låna dem igen. Kan ju berätta att min kompis vann en resa för 2 och därför fick jag ta hand om barnen.  

Svar på tråden 20:e tråden för effels egna supermorsor 2006