Inlägg från: SaltBöna |Visa alla inlägg
  • SaltBöna

    Hoppas hoppas del 5

    Bra du skapade en ny tråd Irma..nu är det ju bara jag kvar som inte lyckats men jag hoppas ni andra hänger kvar ändå {#lang_emotions_laughing}

    Hoppas ni alla får en bra och lagom avslappnande påsk med massor av ÄGG {#lang_emotions_dreamer}

    kram

  • SaltBöna
    Irma1 skrev 2010-03-31 12:06:49 följande:
    Hej alla...   Fick idag en blödning o hoppas att den går över, har även  mensvärk.. Är så rädd för missfall men vet att det är vanligt.. Det känns nästan som att det är något på gång är så ledsen..
    {#lang_emotions_cry} usch vad tungt. Har du ringt SU än? Jag hoppas verkligen att det är växtvärk och inget annat.   Vet inte om du har ett tungt jobb men du kanske borde vara hemma ett tag och tillgoggöra dig vila o extra vaggisar?!

    kram
  • SaltBöna

    Kaka håller tummarna för er idag! V 11 på väg in i 12 jag kan inte fatta vad tiden gått fort!

    Irma hoppas allt är bättre idag och att blödningarna avstannat!

    Vilken koll ni har {#lang_emotions_laughing} jag har from imorse en ny följeslagare: suprecur så jaa nu är vi igång igen!

    kram

  • SaltBöna

    Grattis Kaka vad härligt!

    Irma skönt att det inte är nåt färskt rött blod längre och att allt känns bättre!

    Kram till alla och en glad påsk {#lang_emotions_sunny}

  • SaltBöna

    Stackars dej Kaka. Hoppas du är bättre vid det här laget!!

    Irma hur har det gått för dej?? Inga mer spottings eller blödningar hoppas jag innerligen..

  • SaltBöna

    Irma tummar och tår it's all yours {#lang_emotions_laughing} såklart! Jag hoppas du liksom Kaka blir utskriven från SU..

    Hur är det med er andra?

    Själv sprayar jag på och det är över en vecka till blodprov {#lang_emotions_yell}    Nån som vet om progynon finns på apoteken igen efter de varit slut hos leverantören??!!

    kramkram

  • SaltBöna
    heja06 skrev 2010-04-07 10:50:10 följande:
    Saltböna: Jag har,, men det vet du ju Både vaggisar, progygnon, och suprecur!! Kom o hämta rubbet. Bättre att det används!!
    Japp {#lang_emotions_heart} du är rar!  Jag har skickat ett mail till dej!

    kram
  • SaltBöna

    Vad rara ni är alla {#lang_emotions_flower} jag hojtar om det behövs! För övrigt väntar jag på blödning som inte tycks komma. Tog sista provera i måndags.. så blödningen borde komma nu!

    Irma tummar och tår för er och ert lilla frö idag!

    kram

  • SaltBöna
    Irma1 skrev 2010-04-08 15:27:03 följande:
    Hej alla...   Är så ledsen nu för vi fick inte se något hjärta ticka idag Läkaren trodde att det hade dött o låg så långt ner så att man inte kunde se det.. Vi ska in om en vecka o kolla en sista gång men han sa att det nog kommer vara lika tomt då men för säkerhetsskull så ville dom göra det.. Kände lite på mig att det skulle kunna vara något fel men man blir ju så ledsen även om man tänker att det kan vara så.. Jag är helt slut nu för jag har gråtit så mycket..   Saltböna: Nu håller jag tummarna för dig..
    Neej Irma vad ledsen jag blir {#lang_emotions_cry} {#lang_emotions_cry}  {#lang_emotions_cry}   Finner inga ord som kan vara tröstande nog

    kram {#lang_emotions_heart}
  • SaltBöna

    Nu är jag nedreglerad och start för progynon imorgon (tack Heja {#lang_emotions_laughing} )  FET planerad v 17 men har ju bara ett litet embryo i frysen, får se om det överlever upptiningen!

    Kram till er alla i tråden {#lang_emotions_sunny}

Svar på tråden Hoppas hoppas del 5