• Mika800

    Se upp för Inkassobolaget Sergel!

    Jag fick en gång en påminnelse från Sergel Inkasso avseende barnomsorg, det var 2007 och dom var helt rätt ute för jag hade inte betalat in den. På så sätt är det väl därför jag finns med i deras register.

    Men!

    Nu har jag i TRE månaders tid fått påminnelse från Sergel Inkasso, ibland sköter jag räkningarna och ibland min sambo så jag har tagit för givet att han kanske missat att betala in något trots att han nekar {#lang_emotions_laughing} men men inget att göra så det är bara betala in dom o se glad ut, tänker inte mer på det..

    MEN nu idag får jag ytterliggare ett brev från Sergel Inkasso där det står att jag ska betala 352 kr plus arvode på inkassokravet 160 kr för, just precis -barnomsorg. Igen! 

    Men den här gången vet jag att det är JAG som betalat in alla räkningar och jag VET att barnomsorgsavgiften ÄR betalad. Men för säkerhets skull går jag in och dubbelkollar med min internetbank på nätet och mycket riktigt, den är betald. Det var den förra månaden också. Jag har alltså betalat in dubbelt plus 160 kr i inkassoavgift..

    Efter mycket om och men och många telefonsamtal har jag nu talat med Stadsdelsförvaltningen som handhar alla barnomsorgsavgifter och som ser att allt är betalt, så nu väntar jag bara på att Sergel Inkasso ska höra av sig till mig, spännande... {#lang_emotions_smile}

    Lite långt kanske men ville bara varna alla er andra som kanske någon dag får ett förvirrande inkasso krav, betala ingenting förrän ni vet att allt stämmer!

    Kram på er!

Svar på tråden Se upp för Inkassobolaget Sergel!