Inlägg från: Milkina cerka |Visa alla inlägg
  • Milkina cerka

    Du som lever med ständig värk, typ Fibromyalgi.

    Lonlely Wolf skrev 2011-10-19 23:51:42 följande:
    Det programmet du nämner har jag inte sett eller hört om.

    Jag med hoppar över lunch, möjligen mitt på dan tar jag lite cornflakes och banan....

    Jag ska se nu sanrt Bönderan för jag hann inte se kl 20.00....trött är jag för det var tidig morgon för mig steg upp 06.00 eftersom jag skulle till läkaren. Och i morgon får jag gå upp 05.30 då jag börjar tvättstugan 06.00...tvättar till elva sen ska jag vara barnvakt....det kommer att vara fullt upp till sena eftermiddagen.
    Förlåt, men du känner nog igen den svenska titeln sv.wikipedia.org/wiki/Pang_i_bygget

    Du jobbar ju lika mycket som jag då, enda skillnaden är att du inte får betalt(kan inte tänka mig att varken du eller de flesta andra mor- el. farföräldrar tar betalt för att passa barnbarnen).
    Min gullige pappa kommer hit och hämtar barnen i skolan o. tar hand om dem på em. vi själva kommer hem 18(gubben) och (framåt 20)jag, ja det tar en stund efter att städa upp, o. få papper påskrivna, sedan ytterligare en stund för att köra hem..
    Har lyckats övertala honom om att han ska ta o. sova över här, iom att jag jobbar även fre, varför ska han åka nästan 10mil bara för att åka hem o. sova.
    S N Ä L L A hjälp våra barn med NPF med att skriva under här - namninsamling.se/index.php&nid=5217
  • Milkina cerka
    Lonlely Wolf skrev 2011-10-20 00:17:57 följande:
    Aha ja den känner jag igen, men har inte kollat på det.

    Ja nu var jag tvungen att ta tvättstugan tidigt då jag har missat min tid på tisdag för jag var barnvakt då med. Jag brukar ha tvätt tiden från 11.00-16.00.

    Nä jag brukar inte ta betalt för att vara barnvakt för som vi brukar säga tjänster och gentjänster behöver jag någongång att min dotter får köra mig någonstans så gör hon det....eller nått sånt.

    Ja nog är det bätte att din pappa stanna över blir väl många km att köra annars.

    Nu ska jag säga natti natti så får vi höras i morgon

    Kram
    Du lyser röd nu när jag skriver detta, hoppas att du redan sover gott .
    S N Ä L L A hjälp våra barn med NPF med att skriva under här - namninsamling.se/index.php&nid=5217
  • Milkina cerka
    Lonlely Wolf skrev 2011-10-20 23:10:45 följande:
    Jag sov inte vid den tiden satt och kollade på Bonde söker fru sen var det bara några timmars sömn och upp igen 06.00 och det har varit full fart hela dagen. Efter att jag ätit middagen fick jag världens smärta i hela kroppen och jag kollapsade i sängen totalt bortta i över en timme tröttheten gick inte att styra. Men ändå sa hjärnan att jag måste upp och kolla True Talant så jag vaknade tjugo över sju på kvällen....men jag är seg och har ont har tagit ett varmt bad.
    I kväll blir det nog tidigt i säng.

    Hoppas din dag på jobbet varit bra.
    Nej inget vidare tyvärr, min demo passade inte alls kundunderlaget idag .
    Jag hade inlagd vitlök, chorizo, fårost, soltorkade tomater , oliver osv. att dema o. jag slår inte av på att det var f å under 70 där o. som tyckte om stark mat, de äldre klagade på styrkan hos maten.. inget att göra åt.. gick lite bättre när jag tog fram lite korv, salami o. salccicca, den förstnämnda rätt mild o. den andra en hästspark i halsen..
    Imorgon blir det lufttorkad skinka o. annat mums som kommer från samma tillverkare.

    Så nej jag är inte direkt uppåt just nu, får väl skriva ett mindre brev för att förklara för arbetsgivaren, hjälper inte det kan jag nog ser mig i månen om efter mer jobb..

    Stackars oss, vi får tycka synd om varann *kram*
    S N Ä L L A hjälp våra barn med NPF med att skriva under här - namninsamling.se/index.php&nid=5217
  • Milkina cerka
    ODS skrev 2011-10-21 22:41:54 följande:
    Just det dansband, vi ska till tranåd.
    Såg det på fb. tänk jag visste inte ens att det fanns spa där, men de dyker ju både upp lite varstans o. jag är ju långt ifrån allvetande .
    Lonlely Wolf skrev 2011-10-21 22:42:29 följande:
    Spomenka. Hur har dagen varit  idag. Jag har varit seg, men gjort det man bör göra för helgen...damsuga , diska,  plocka och sånt som hör vardagen till....Har även hunnit vara ute med min dotters familj på shopingtur. Dock är jag fattig och kunde inte shopa mer än det nödvändiga man måste ha hemma.

    Hoppas du sålde bra idag.
    Det viktiga är väl ändå att ha trevligt tillsammans, hoppas du kan se det så.. d e  gör säkert det också .

    Säga vad man säga vill, men torsdag är torsdag o. frdag något helt annat.. så ja, det gick bättre idag, tack och lov.
    Är fortfarande psykiskt uppe i varv, men har ont i axlarna, skurit tusentals små bitar av korv o. skinka o. stuckit tandpetare i dem.. Blev bättre när jag tiggde till mig ett bar små plastbackar att stå på, bordet var för högt för mig att jobba vid, vinkeln blev fel o. det ledde till spänningar.

    Ser fram emot en lugn helg nu, sonen har gått och blivit förkyld, hade feber nu ikväll o. mådde inget vidare, han gick t o m. o. lade sig före 21 frivilligt.. hoppas att detta inte utvecklar sig till ngt allvarligt bara.
    Blir han liggande sjuk nu i veckan, räddas iaf det inbokade jobbet på fre av att gubben är föräldraledig då.
    Man får glädja sig åt det lilla..
    S N Ä L L A hjälp våra barn med NPF med att skriva under här - namninsamling.se/index.php&nid=5217
  • Milkina cerka
    Lonlely Wolf skrev 2011-10-21 23:18:36 följande:
    Vi hade en trevlig runda i afförerna sen kom jag hem och lyssan på mitt viktiga  sändning på radio från norrboten med hälsningar och gratulationer.

    Kan förstå hur du mår.....Både i går och idag har vi stannat hos dem som bjudit på smakprover på Maxi och jag såg för mig själv hur du jobbar.....Vet itne om jag skulle klara av det en hel dag.....Visst jag kan prata, men att stå där en hel dag.

    Jag har jobbat med att sälja bröd och även julblommor av det två så var det roligast och sälja julblommor för det var det fat på.. Har även paketerat julklappar det var kul med.....fcik ofta beröm.

    Nu är det förkylningar på gång mitt barnbarn har haft eller har en....när han väl var på väg att bli fri hade dagis låtit han vara ute i en vattten pöl.....ja resten får man bara tänka vad det blir

    Det är tur att ni är två ifall någon måste vara hemma
    Ja, när man inte bor där blir sändningarna viktigare.. minns hur jag höll på o. trixade för att få in Radio Skaraborg under den tid jag inte bodde här - man ville ju v e t a  vad som hände här.

    Vad bjöd de på för gott på Ica MAXI hos er då? Nyfiken i en strut, man vill ju veta om det är ngt jag varit ute med.. Då vet du ju vad försäljning vill säga iaf, o. vad roligt det lät med att slå in julklappar, det är ngt av det roligaste jag vet.. att göra dem f i n a. Att göra presenter öht v a c k r a, tilltalar nog esteten i mig.
    Roade mig häromkvällen med att göra papperspåsar av presentpapper.. får jag till dem riktigt snyggt så blir det nog en del sådana att lägga julklappar i.

    Sonen ramlade ju i bäcken vid skolan, antar att det har med saken att göra, får gå o. köpa hans favoritte o. en tidning/bok så kanske jag kan hålla honom lugn.. en stund iaf ..
    Ja tack och lov för att det är möjligt att lösa så, pappa var sliten nu stackarn , medan farmor som är frisk o. kry inte bryr sig Skrikandes(kan inte annat, förlåt, inte åt dig eller ngn annan här).
    Gaztongirl skrev 2011-10-21 23:35:37 följande:
    spomenka: Ha ha tänker också på dig som dansband när jag går i affären och det är smakprovning. Tycker också du är strong som klarar av det jobbet.

    Imorgon blir min skrutt 2 år, hjälp hon blir ju också stor nu och jag har ingen liten tjej längre. BabyGlad
    Åh GRATTIS! till lilla E. att hon är så stor nu.. minns ju när du väntade henne.. att vi pratat så länge här, när man tänker efter ..

    Om jag säger att det är jätteroligt då, det är ett nöje att jobba, prata lite strunt o. få dem att äta o. köpa.. är det lika strongt då?
    Känner mig inte så märkvärdig.. snarare så som jag sa till gubben förut, tänk vad b r a  vi har det, d u  har ett jobb d u(ja två eg. då)  gillar, och jag med, vilken välsignelse det är egentligen..
    Får jag fler jobb med två uppdragsgivare, så kommer jag knappast tacka nej, om inte, vet jag iaf ett tredje företag dit jag kan vända mig.
    S N Ä L L A hjälp våra barn med NPF med att skriva under här - namninsamling.se/index.php&nid=5217
  • Milkina cerka
    Lonlely Wolf skrev 2011-10-21 23:43:12 följande:
    Måste bara få skryta med att vi såg på väg in till Maxi en kändis och det var Thomas från Bonde söker fru från förra åre....kul och se liv människor från tv.....Har ju sett Johan Palm från Idol 2010......Har sett familjen annorlunda från Motala.....Det är kul och se personerna live blir mer som verklighet.

    Hehheh lite ljusglimtar från den tråkiga verkligheten.{#emotions_dlg.flower}
    Kul . Det finns kändisar härifrån, men har inte haft turen att se dem IRL(o. skulle inte nämna dem i denna tråden heller för den delen, pekar allt för tydligt ut var vi bor). Lite känsligare när man bor i en håla som denna o. inte i en storstad som du.
    S N Ä L L A hjälp våra barn med NPF med att skriva under här - namninsamling.se/index.php&nid=5217
  • Milkina cerka
    Lonlely Wolf skrev 2011-10-22 00:21:06 följande:
    Skrattar ja denna stad är stor, men ändå inte stor nog att man ser kändisar....men å andra sidan är denna stad tråkig som familje stad.....finns inget att göra....man kan som inte alltid gå ut till Berga för att se båtarna det finns inget att göra här.
    Något att göra här finns inte heller, men det har varit ett bra ställe för små barn att växa upp i, hur det blir att så småningom få tonåringar som dessutom går i skolan här, får vi se.. Stora har ju aldrig gått i skolan här, varken före eller under tonårstiden. Ny tid nya erfarenheter..
    Vi må leva mellan landets största sjöar, men någon ordentlig att åka till finns det inte med mindre än att man har bil, ån är ju inte så kul direkt..
    S N Ä L L A hjälp våra barn med NPF med att skriva under här - namninsamling.se/index.php&nid=5217
  • Milkina cerka
    Lonlely Wolf skrev 2011-10-22 00:57:52 följande:
    När man har små barn eller bar fram till tånåren så är små ställen bra.....Jag är glad att mina barn inte växte upp i stats miljö. Nu är dom vuxna och kan välja vat dem vill bo.....Dock då inte min dotter som får bli kvar här i stan pga av att sambon har barn från innan....men skulle hon få välja så  skulle hon bo på landet. Hon älskar ju hästar och alla djur som finns på ett lantgård och mer där till.....Jag hoppas av all mitt hjärta at hon en dag får sin fröm i uppfyllelse.
    Hoppas att deras behov går att tillfredsställa samtidigt, kan ju inte vara omöjligt att hitta lantligt boende med plats för djur på rimligt avstånd från stan' så att de stora kan bo med dem en del av tiden menar jag..
    S N Ä L L A hjälp våra barn med NPF med att skriva under här - namninsamling.se/index.php&nid=5217
  • Milkina cerka
    Gaztongirl skrev 2011-10-22 00:19:13 följande:
    spomenka: Ja, det är väl självklart att det är lika strongt för det. Att ha kul på jobbet är nästan ett måste för att kunna utföra det rätt. Vissa jobb kan vara skittråkiga men oftast har man kul med kollegorna då eller något på fritiden som kompenserar. Att ni hittat rätt är ju bara att gratulera Glad Ja jag vet inte hur länge vi har haft kontakt egentligen, men det är några år nu iaf. Det har varit många som kommit och gått i denna tråd.
    Svarade inte direkt eftersom du lyste röd.. Men ja, du har rätt, alldeles rätt. Mitt telesäljarjobb var egentligen urtrist, men arbetskamraterna o. sammanhållningen var underbar - saknar dem än i dag.. när jag demade en av de första ggrna träffade jag en av dem, fick en pratstund med henne iaf, medan jag inte sett ett par andra på rätt lång tid .
    Har du inte tittat i den enskilda tråden, gör det snälla.
    Lonlely Wolf skrev 2011-10-22 01:22:24 följande:
    Drömmen är detta....och jag men hela mitt hjärta hoppas att det en dag blir sann, Detta skulle ge min dotter glädje och en framtids vision......Och även barnen skulle ha glädje av djur....Kunna ge barnen handikapridning och allt vad det innebär.

    Ja ja skulle det finnas pengar så hade det redan varit på gång.
    Ja dessa pengar är ju alltid problemet, men kommer de några år fram i tiden, kanske detta med barnen, assistans o. lön för alt. annat jobb tack vare den kan ge pengar nog. Man ska aldrig säga aldrig eller ge upp.
    S N Ä L L A hjälp våra barn med NPF med att skriva under här - namninsamling.se/index.php&nid=5217
  • Milkina cerka
    Lonlely Wolf skrev 2011-10-22 01:40:22 följande:
    Helt  rätt min dotter är den som alltid  säer att  "man ska inte ge upp".....Nu väntar hon på svaret av timmar som assistans sen kan de planera tiden framåt....Håll tummarna att hon får hel tid......
    Ja det klart, jag gör det jag anser bättre än att hålla tummarna då , b e r .
    S N Ä L L A hjälp våra barn med NPF med att skriva under här - namninsamling.se/index.php&nid=5217
Svar på tråden Du som lever med ständig värk, typ Fibromyalgi.