• s87a

    Halmstad tråd, fortsättning del 2

    Fyfan vad är det för en ålder på barnen nu.. Jamie är som förbytt, ska inte den hemska åldern vara runt 2?? Jag längtar inte till trotsåldern kan jag ju säga redan nu... får man säg jäkla unge så gör jag det för usch vad jobbig han är, vill inte göra nånting man säger att han ska göra.. sitter o skriker säkert 10 min innan han får i sig mat, för han ska inte äta, sen när han väl smakar är de ju gott o då tömmer han tallriken.
    ska inte byta blöja så skriker säkert 5 min innan de bytet också, ska inte klä på sig ska inte ska inte ska inte... !!!

  • s87a
    VampireGirl skrev 2010-12-17 10:45:44 följande:
    Men det är ändå så jäkla trist man ska leka boss och beordra dom göra ditt och datt. Att dom inte själva kan se vad som behövs göras.
    Känns så trist man ska bråka om småsaker jämt o ständigt och vara irriterad för han inte gör nåt. Visst kändes lite drastiskt säga man ska lämna honom precis innan Esbjörn kom, men lika bra man sätter gränser nu så dom fattar. När man själv börjar jobba/plugga har man absolut inte tid göra allt. Spännande se hur det blir till hösten om han då kommer se vad som behövs göras när det inte är någon som jämt är hemma.
    Tragiska är ändå han jobbar 14.23.30 varannan vecka men då är hans uppg lämna Svea på dagis sen sitter han vid sitt xbox till 12 sen åker han hämtar henne. Istället för vi hittar på saker el kör ett varv med dammsugan. Ändå kan jag gå iväg på öppnis med Esbjörn så han är själv men som han brukar säga "jag gillar inte stressa innan jobb, jag vill bara ta det lugnt".
    Ja skulle en annan tänka så hade man väl aldrig kommit utanför dörren :-P

    Men trist det är så mellan er. Man skaffar ju barn ihop för man älskar varann och sen blir det bara pannkaka.
    Hoppas era bra stunder blir längre så ni inte hamnar i ingemansland hela tiden.
    Usch, skulle min sambo göra så skulle jag sluta göra allt så fick man bo i skiten tills han själv reagerade
  • s87a
    VampireGirl skrev 2010-12-17 10:52:00 följande:
    Testade det isomras då jag hade sjukt ont.
    Vi vakrne dammsög el moppade på 3mån..........
    Ajdå, en spark i röven är det minsta han behöver kanske ;) Hehe
  • s87a
    VampireGirl skrev 2010-12-17 10:58:22 följande:
    Jepp och ja det va väl då jag sa skärper han inte sig blir han ensam.

    Men nu hjälper han i af till mera med barnen om jag tex lagar mat, och nere i Skåne. Liten bit på vägen.
    Ska han bara hitta till soptunnan på parkeringe med
    Haha ja man måste ju hjälpas åt i ett förhållande, speciellt då man har barn ihop. En kan ju inte ta hela paketet och den andra bara glider med. Vi har ganska bra fördelning tycker jag, eller ja städning & matlagning har jag tagit på mig eftersom jag gillar det och han är väl inte jättebra på att laga mat ;)

    Men han leker med Jamie all den tid han är hemma, går ut med soporna, räcker jag ställer dom i trädgården så tar han dom nästa gång han går ut. Han plockar undan efter sig och ligger sällan på latsidan, vilket är jäkligt skönt. Han tar inte fram dammsugarn frivilligt men när jag säger vi behöver dammsuga så gör han det gärna. Hade fått spader om han inte gjorde nåt.
  • s87a
    Angeel skrev 2010-12-17 13:21:51 följande:
    Hehe ja så e Kevin oxå.. lyssnar inte ett skit på än och blir arg o ledsen om man säger till honom! vill inte heller byta blöja el ta på sig! springer gärna i väg.. gråter mest n förtiden för att han inte får som han vill. O när han ska äta så e det bara lek som gäller eller så ska han bara dricka o sen hälla ut allt! Skoj skoj ;)
    Härlig ålder =) Igår sprang Jamie upp ur sängen 7 ggr fast han gjorde det ljudlöst, smög ner från sängen, öppnade dörren så vi inte skulle höra, sen tassade han in och sprang in i vårt sovrum och gömde sig och satt knäpptyst i sängen så vi inte skulle märka honom, så var bara att leda honom till sängen varje gång busungen.. Men igår tog det bara 15 minuter sen sov han och sov HELA natten till kl 5. Visst var han trött på dagis sen när jag hämtade honom men fan vad skönt att han sov hela natten
  • s87a

    Ja Jamie blir med tjurig om han inte får som han vill och slåss gärna, men jag är envisare än honom och jag mesar inte lika mkt som hans pappa gärna hade gjort om inte jag varit med. så jamie vet att han inte kan köra med mig längre fast han försöker ändå men ajg ger mig aldrig =)

  • s87a
    Angeel skrev 2010-12-17 13:48:24 följande:
    Ja Kevin slåss oxå, ganska mkt med.. inte roligt alls. Ja jag ger mig inte heller, sambon här hemma är oxå lite för snäll. Ingen idé o vara de, för då förstår han inte! får ryta på Kevin för att han ska förstå.. hoppas inte grannarna hör mig haha!!
    Tsss! Ja min sambo hade gärna gett jamie hela världen om han hade fått för mig men jag säger åt sambon när han är på väg att mesa =)
    Jag höjer sällan rösten till Jamie, men jag säger till på skarpen och han blir ledsen varje gång ändå så han vet ju vad han får och inte får göra ;) Nu har vi de lite extra kämpigt eftersom vi bytte säng till honom men de börjar sjunka in nu hoppas jag eftersom de gick så bra inatt
  • s87a
    Angeel skrev 2010-12-17 13:59:40 följande:
    Jag har försökt med allt.. han lyssnar absolut inte om man säger aja och inte om man säger nej i normal ton.. så jag får skrika.. för då slutar han! sätter ja mig på huk o försöker titta han i ögonen så går han bara o då fattar han inte. hade varit bättre så. jaja :P vad skönt att de gick bra i natt får hoppas han stannar i sin säng ikväll/natt med! =)
    Ja jag hoppas det jag med ;) Han har ju fixat de hela veckan, men var först igår han förstod att han kan klättra ner själv =)
  • s87a
    Angeel skrev 2010-12-17 14:07:41 följande:
    Ja de är klart när han väl kan så ;) har oxå tänkt byta ut till junior säng men de känns tryggt o skönt o ha han i spjälsängen o han klättrar inte i sängen så det är skönt men lär han sig de så får vi ju ändra :P bara vet hur de kommer o bli när vi byter säng.. PUUUH! ;) förresten kan jamie sitta lugnt o still i soffan o kolla film tex..?
    Ja visst är det smidigt, hade vi inte fått syskon till Jamie snart så hade vi haft kvar spjälsängen ett tag till,
    det funkade bra och han klättrade inte ur.

    Men kommer ju ändå byta säng inom ett halvår och lika bra få in rutinen hos honom innan vi får ett barn till och vi redan är trötta av vakennätter osv. så förmodligen sover han skitbra om 3 veckor när bebis kommer..
    plus att jag itne vill att han ska känna att bebis snor hans säng, så vi vill inte byta säng när bebis kom utan innan ;)

    Jamie kollar sällan på tv, har läst det inte är bra för barn under 2 år så nej det gör han väl inte direkt, han tittar 5 min på morgonen när vi vaknar till, men inte mera. Men sitta still i soffan gör han om han äter mellanmål eller myser med katten osv. men annars är det full fart på honom hela dagen, sitter aldrig still och ska klättra på allt =) kevin då?
  • s87a
    Angeel skrev 2010-12-17 14:18:39 följande:
    vad skönt inte bara jag som har ett hyper barn då ;) sitter inte still i många sekunder, kan inte heller sitta lugnt o dricka vällning i soffan innan läggdags! men de kommer väl hoppas jag ;) lite tråkigt bara, hade varit mysigt om han kunde sitta med oss i soffan o bara ta de lugnt.
    Haha ja dom är lite för små för att uppskatta det där lugna ;) Jag ser faktiskt inte fram emot det iofs, jobbigt när man ska behöva bråka om att dom sitter för mkt framför teven sen ju.
Svar på tråden Halmstad tråd, fortsättning del 2