Inlägg från: Anonym (Drömtjejen) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Drömtjejen)

    En riktig skitolycka, bokstavligt talat

    Hahaha, fy vad jag har skrattat åt den här tråden! Riktigt kul!!
    Jag ska passa på att dela med mig av en något pinsam historia.

    Jag och en kompis var ute på krogen där vi träffade två killar som vi valde att följa med hem. Jag var väl i 20 års åldern, så det är ett par år sedan nu. Min kompis och den "fulare" av de två killarna somnade under kvällen, medans jag och den andra killen satt och pratade. Vi flörtade ganska så rejält med varandra, han var verkligen jättesnygg och jag kände hur det pirrade i hela kroppen över att få hans uppmärksamhet. Jag kände mig kär och galen bara efter några timmar ihop med honom, och ville ha honom mer än någonting annat på jorden! Vi tittade på våra sovande vänner och beslöt oss för att smyga iväg därifrån och hem till honom istället. Jag skrev en lapp till min kompis och sa att jag skulle komma tillbaka snart igen.
    Han bodde bara något kvarter bort, så vi var snart där..
    Det gick hett till. Vi kysses och slet av varandra kläderna så snart vi kommit innanför dörren. Vi hamnade i hans säng och hade fantastiskt sex! Det var det enda one night stand jag någonsin haft, och just då hoppades jag säkert på att det skulle bli fler gånger än bara den natten. Efter sexet gick han på toaletten, och jag kände hur det knep till i magen.. Aj aj, vad var det här!? AJ!! Plötsligt började det trycka på och så sa det bara pruuutttttt!!!!! Jag drog förskräckt bort täcket och mycket riktigt var där en liten pöl med diarré under mig! Jag fick panik! Drog bort lakanet så fort jag kunde, och knölade ihop det så att bajset inte skulle synas. Till min fasa fick jag se att även madrassen fläckats av diarrén. Jag hörde hur toadörren öppnades och hur hans steg närmade sig sovrummet. Tänk fort! Tänk fort!!! Herregud, jag skulle ha stuckit därifrån om jag bara hade haft mer tid. Nu stod jag där fortfarande naken med bajs i baken, och höll i hans ihopknölade lakan. Precis när han gick in i rummet sa han -Vilken härlig tjej du är, en riktig drömtjej! Sedan såg han mig med lakanet..
    -Men vad gör du? frågade han. -Varför har du tagit lakanet?
    -Jag bara stog där helt illröd i ansiktet. -Jo, jag måste ha blivit dålig eller nått, svarade jag.
    Han tittade oförstående på mig som om han tyckte jag var en riktig knäppgök. -Det kom lite på lakanet, fortsatte jag. -Lite vadå, undrade han. -Bajs, svarade jag. -VA!! Vad sa du? sa han och lät äcklad.
    -Jo, det kom bajs på lakanet, men om du vill kan jag ta hem och tvätta det. Eller så kan vi kasta det så får du pengar för det, sa jag. -Gå bara, sa han.
    Jag tog skamset på mig kläderna och la ner lakanet på sängen. Han tittade på sängen -Vad i helvete, kom det på madrassen också!?
    -Jo, det gjorde visst det, sa jag. -Gå nu! sa han, sen tittade han inte ens på mig när jag försvann ut genom dörren.

    Jag gick och hämtade min kompis.
    -Vakna, vi måste åka hem nu, sa jag.
    -Vad har hänt, frågade hon.
    -Jag bajsade på mig i den snygga killens säng, sa jag.
    Gissa om hon skrattade. Men sedan sa hon att det var rätt åt mig eftersom jag lämnat henne hemma hos den "fula killen". Haha!!

Svar på tråden En riktig skitolycka, bokstavligt talat