Inlägg från: Carniwhore |Visa alla inlägg
  • Carniwhore

    En riktig skitolycka, bokstavligt talat

    Anonym (Bussresenären) skrev 2010-10-10 23:49:42 följande:
    Skönt att se att det inte bara är jag som har den talangen! Min historia är riktigt äcklig...

    Jag hade ett distansförhållande med en kille som bodde ca 60 mil bort och jag satt på en buss på väg till honom över helgen. Tydligen så klarar min mage inte riktigt av att sitta så länge på en skumpande buss som skakar om tarmarna där inne... När vi var lite mer än halvvägs så stannade bussen på ett av sina stopp och vi blir stående i ca 10 min kanske. Jag känner hur det bubblar och har sig inne i magen men jag vill verkligen inte använda busstoan. Alla som åkt buss vet hur sjukt trånga toaletterna är, man får ju klaustrofobi för mindre. 

    Men det trycker på utav bara hel**te och jag tänker att bussen står ju faktiskt stilla nu, det borde gå bättre då. För säkerhets skull så frågar jag det trevliga paret som jag pratat lite med och som sitter på andra sidan gången om mig ifall de vet om man kan använda toaletten när bussen står stilla. Jag sitter alltid så långt bak jag kan eftersom jag gillar lugn och ro, speciellt när man åker på kvällen som detta var. Så jag sitter alltså längst bak, precis på andra sidan toaväggen. 
    Jag går in på toan och precis när jag satt mig ner så hör jag hur någon drar i handtaget några gånger, och jag svarar där inifrån att det är upptaget.
    Det är ungefär allt jag hinner säga innan jag hör (och känner) hur det brakar till i bak och det liksom glider ut utan ansträngning alls, ungefär som när man klämmer ut gräddfil ur förpackningen. Sen märker jag hur det aldrig tar stopp, det bara sipprar på mer och mer... Efter ett tag så tänker jag faktiskt att jag måste nog avbryta, eller åtminstone spola lite så att det får plats mer i de där små toalettstolarna som typ bara är gjorda för kiss. Men det går inte, det är helt omöjligt för hela magen är i uppror. 
    Tillslut då så blir jag klar och ska torka mig. Såklart då så hör jag hur bussen startar igen och kör iväg med ett ryck. När jag lutar mig lite fram för att ta papper så märker jag hur jag liksom doppar rumpan i nåt blött... Konstigt men tänker inte mer på det, är mest vettskrämd att någon ska ha hört mig, och för stanken som tagit över hela utrymmet där inne. Jag sträcker mig bak för att torka mig, och doppar hela handen i skiten!! Jag trodde knappt det var sant och börjar fnissa helt hysteriskt, som jag sjukt nog brukar göra när det är en pressad situation. 

    Hursomhelst, jag står där och försöker tvätta händerna rena i den lilla ministrålen av vatten samtidigt som jag febrilt trampar på den där spol-pedalen nere på golvet som ska spola toan.
    Och ingenting händer.
    Toastolen som är kanske sådär 40 cm i diameter och max 25 cm djup är helt fylld med skit, till bredden alltså. Jag stampar och stampar på spolpedalen men det händer ingenting! Bussen kränger, jag får hålla i väggarna för att inte ramla omkull, och står där och inser att denna skit kommer att ligga kvar här. 

    Kallsvettig stänger jag toalocket, öppnar dörren - och där står denna människa kvar och väntar på att det ska bli ledigt. Herregud, detta är fan inte sant... Jag får inte ur mig nånting, utan tittar ner i golvet, hysteriskt fnissande och glider ner på min plats. Killen som som ska in efter mig ger ifrån sig nåt konstigt läte men går in iallafall, antagligen hade han inget val för han höll väl på att kissa på sig eller nåt.
    Så hör man där inifrån ett "Oh fy faan!!", smäll i toalocket och en dörr som öppnas fortare än blixten. Hahaha, han kommer ut, blänger på mig, och med honom så kommer denna stank som inte är från denna värld... Jag ser hur folk framför mig rycker till och fnyser ut luft ur näsborrarna. 

    ja herregud, denna bussresa var den sjukaste jag varit med om! Jag fick sitta där resten av resan och se fyra, fem pers efter honom göra precis samma grej - öppna dörren, rygga tillbaka, gå in, utropa nån svordom för att sen rusa ut, innan jag hörde busschauffören ropa ut i högtalaren att han fått besked om att toaletten är ur funktion. Det snälla paret bredvid mig såg inte så snälla ut längre om vi säger så...
    När bussen sen stannade på sluthållplatsen där jag skulle av så satt jag kvar sist av alla, våga fan kliva ut i ljuset utanför! 
    Jag har aldrig skitit så mycket i hela mitt liv, varken före eller efter. Såklart att man ska göra det då på världens minsta och trängsta toalett! 
    Det här måste vara det roligaste jag någonsin läst. Trillade av stolen av skratt. Fyfan :) Tack.
Svar på tråden En riktig skitolycka, bokstavligt talat