Inlägg från: Anonym (skogsbajsaren) |Visa alla inlägg
  • Anonym (skogsbajsaren)

    En riktig skitolycka, bokstavligt talat

    Hej, fy vilken rolig tråd!! Tyvärr fick den mig att minnas något som jag trodde att jag hade förträngt... en fruktansvärt pinsam historia. Tack och lov att endast jag och hunden vet om och hunden kan inte skvallra...

    Jag hade bara varit ihop med min man i några månader, allt kändes nytt och jag hade ett behov av att vara "den perfekta flickvännen". Alla vet att den perfekta flickvännen inte bajsar eller något annat äckligt (det var det jag ansåg)... skulle ALDRIG ha kunnat prata med honom om något som rörde den regionen..
    Vi var hos min mormor och morfar med min familj. Vi såg på film och jag kände hur gaserna i min mage levde rövare, jag mådde så dåligt och fick pressa ihop röven för att inte något skulle komma ut. Har ganska bra muskler där... men i alla fall. Fick ångest eftersom gaserna där inne började låta. Man kunde höra dem utifrån. Hemskt var det, jag höll ju på att avslöja att jag faktiskt var en sån som gick på toaletten.
    Jag sa att jag mådde illa, vilket jag gjorde och att jag behövde lite frisk luft. Sa att "jag tar ut hunden också" och fick därigenom en bra ursäkt för att gå ut. Borde kanske nämna att min tanke med att gå ut var att lätta lite på gastrycket.
    Vi gick ut men jag kände att det var något annat som ville ut också. Fick lite panik eftersom jag vägrade gå på toaletten där, den var ju vägg i vägg med tv-rummet! Bakom huset fanns en skogsbeklädd sluttning ner mot en liten bäck. De bodde mitt ute i skogen, inga grannar i närheten. Jag smög ner dit och satte mig ner för att skita.. torkade mig med mossa, det fanns det gott om. Till min fasa blir hunden nyfiken och försöker komma åt för att äta.. med en hand föser jag bort hunden och med den andra försöker jag dra upp byxorna.. tyvärr kom hunden åt lite.. fyfan. Jag höll på att kräkas, men kunde inte öppna käftarna på den för att tvinga ut skiten.
    Jag hade så dåligt samvete, kände mig som världens skabbigaste människa. Har aldrig berättat det här för honom och det var flera år sen.
    Hoppas nu att detta publiceras anonymt och att jag inte missar och råkar visa mitt fl-namn.

  • Anonym (skogsbajsaren)
    Anonym skrev 2010-10-13 14:08:51 följande:
    Jag och en kompis var hemma hos min dåvarande pojkvän på fest, och så blev vi båda två akut skitnödiga! Vi gick in på toan och skulle skita, men så ångrade vi oss.. tänk om det låter och luktar! Så vi tog en rulle papper och sa att vi ska ut och gå en sväng.

    Så vi gick ut, hittade en lämplig buske och satte oss och sket. Självklart kommer det folk bakom oss, och vi skuttar med byxorna nerdragna, längre in i busken, där vi sedan vurpar och ligger där på rygg, asgarvar och skiten sprutar! Haha det var fruktansvärt. När vi kom tillbaka så sa min kille att "ni får ju faktiskt bajsa här"... Hahaha, hur fan visste han?? 
    HAHAHAHAHA.... skiten sprutar :D
Svar på tråden En riktig skitolycka, bokstavligt talat