• Lavish

    En riktig skitolycka, bokstavligt talat

    haha det här är kanske inte lika pinsamt men jag trodde jag skulle dö ändå.

    Det var i mina yngre år och jag hade just börjat dejta en kille jag var dökär i. Hade sovit över hos honom, och skulle gå på toa och sedan duscha. Jag kissade, torkade mig och spolade i toaletten två gånger för den var lite svårspolad. Sen kom jag på att det var smart att passa på att skita när jag skulle duscha för då kunde jag ha fönstret öppet så att odören var borta innan någon annan händelsevis kom in. Var väääldigt känslig kring sånt.

    Sagt och gjort, var lite lös i magen och sket verkligen ner hela toalettstolen totalt, luktade rätt illa. Men sen vågade jag inte spola, eftersom jag ju nyss spolat två gånger och tänkte att han kommer undra vad jag håller på med där inne som måste spola så många gånger. (jo jag säger ju att jag var känslig). Så jag tänkte att jag spolar efter duschen istället.

    Men tror ni jag kom ihåg det? Efter duschen glömde jag förståss att spola, gick glatt ut till honom. Han hade väntat på att få komma in och gick raka vägen in för att kissa. Kom på att jag glömt att spola så fort han stängt dörren bakom sig .....

  • Lavish

    Hmm den här historien går ju inte att jämföra med tidigare men ändå.

    Jag hade träffat en ny kille och han bodde en bit bort så jag sov hos honom i några dagar. Det var fortfarande väldigt nytt och spännande.

    Iaf skulle jag gå och duscha. Först kissade jag. Sen spolade jag. Sen kom jag på att det var smidigt att passa på att skita när jag ändå skulle duscha eftersom doften då kunde försvinna medan jag duschade. Så jag passade på att bajsa, ganska löst, mycket och illaluktande. Men sen vågade jag inte spola direkt, för jag tänkte att dom ska undra varför jag spolar så många gånger (dom småsaker man kan oroa sig för som nykär).

    Så jag tänkte, jag öppnar fönstret så att det vädras, duschar, och sen när jag har duschat spolar jag så har det gått lite tid emellan. Tja... tror ni jag kom ihåg att spola när jag väl duschat? Neejj.

    Jag kom ut till killen, kom på vad jag GJORT, men då hade han väntat på att få gå på toa och gick raka vägen in dit. .

Svar på tråden En riktig skitolycka, bokstavligt talat