• Tinzi

    Stora tråden om Gastric bypass (GBP)

    gaaah, hittar inte den gamla tråden...

  • Tinzi

    Hej!

    En fråga: Jag ska på bedömning på Sofiahemmet nu 27 Maj, får man OP då med en gång?
    Ska till Spanien på semester 4-18 aug, när jag ringde sofia sa de att de inte hade nån kö...så min fråga lyder: Hur lång tid efter bedömning fick ni OP tid?

    Tycker ni att jag skall OP innan eller efter semestern? kan man bada efter nåra veckor? eller borde jag ta det efteråt?

  • Tinzi
    Tinzi skrev 2010-05-14 23:05:33 följande:
    Hej! En fråga: Jag ska på bedömning på Sofiahemmet nu 27 Maj, får man OP då med en gång? Ska till Spanien på semester 4-18 aug, när jag ringde sofia sa de att de inte hade nån kö...så min fråga lyder: Hur lång tid efter bedömning fick ni OP tid? Tycker ni att jag skall OP innan eller efter semestern? kan man bada efter nåra veckor? eller borde jag ta det efteråt?
     Menade givetvis om man får OP- TID med en gång när man är där på bedömningen :)
  • Tinzi
    Annicka skrev 2010-05-15 08:35:23 följande:
    Du får op tiden med dig hem från bedömmningen för jag var där på bedömning den 3/12 och fick en optid den 20/1 men dom kommer ha stängt under sommaren vet jag men det är bara några veckor. Lycka till! Kram Annicka
     oki, tack :)
  • Tinzi
    Zodic skrev 2010-05-15 23:27:41 följande:
    Nu har jag skrivit ett aplångt inlägg i min blogg om första dagarna efter opn! :D magenochjag.blogspot.com/ kan ju vara kul för er speciellt ni som ska till sophiahemmet, hur deras rutiner är :)
     Gud vad det tog bort många av mina frågor inför op :) tack.
  • Tinzi
    skärgårdsbo skrev 2010-05-16 09:02:57 följande:
    Så roligt det var att läsa in blogg - känns extra bra eftersom jag snart ligger på samma operationsbord. Jag trodde att man inte fick ta emot besök under de 2 dagar som man ligger kvar på Sophiahemmet, men det är ok alltså? Jag fasar lite för hemresan, jag åker hem efter två dagar och ska ta mig själv till tågstationen, sen tåget till Gbg sen spårvagn ut till Saltholmen och sen båt hem. På vägen lär jag väl försöka svänga förbi apoteket också för att hämta ut alla mediciner. Jag kanske är lite övermodig som tror att jag ska klara detta själv?
     Ta taxi frå sjukhuset till tåget iaf, de pengarna får ma väl också tillbaka från samma ställe som ger en för tågresor??
  • Tinzi
    vänat skrev 2010-05-16 10:17:26 följande:
    Inte säkert man får i gen taxi reosna beror på om de anser att tillstånde kräver taxi då får man tillbkaka de penagra om inte får man stå kostande själv. Men bästa sätta att få reda på vad som gäller att att ringa resesvice på sitt lansting och kolla vad som gälller och hur man gör för att evtuelt få tillbaka pengarna. Vet attt många lansting kräver at behandlande läakre skriver ett intyg för att man ska får tillbakak pengarna för taxi. Men som sagt kolla upp me de lansting man bor då får man bästa och mest korrekta svaret.
    oki, jag fic k intyg för OP handled å ta taxi 40 min en gång så be om det bara :)
  • Tinzi
    Zodic skrev 2010-05-16 20:39:58 följande:

    Tack! den ska jag skaffa! :)
  • Tinzi

    En fråga...Har alla behövt gå ner i  vikt innan op? Jag har bmi på 45...

Svar på tråden Stora tråden om Gastric bypass (GBP)