• J L86

    Stora tråden om Gastric bypass (GBP)

    Hejsan.

    Tänkte bara höra med er om det är någon ska på gruppinfo mm i Kristianstad 17/9. Jag fick kallelse i dag om att jag ska dit, redan nervös =) Är det någon som vet om man får ta med sig en anhörig som stöd???

    Uch nu e jag nervös redan.!

  • J L86

    Hejsan.


    Jag ska på gruppmöte och träffa kirurg, ssk i Kristianstad den 17 denna månaden.  Är det bedömning? jag har skickat i väg blodprov som dom ville ha tills träffen.

    Någon som vet hur lång väntetid dom har i Kristianstad ??? Kanske någon mera än jag som ska dit den 17 ?? =)

    Kram

  • J L86

    I morron är det äntligen dax för bedömning för mig i Kristianstad.... Någon mera här som skall dit??


    Ingen som vet hur lång väntetiden är där? Läste på deras hemsida och där står det 4-10veckor.

  • J L86

    då va man godkänd för op. men fick ingen op tid med oss hem i dag utan det ringer dom om nästa vecka... =) Lite nervös men ändå glad. ska gå ner 7kg innan opn. hoppas man lyckas med det!

  • J L86

    Gutt.... Fått min op tid i dag. Blir opad i Kristianstad 28/10 =)  

    Är det någon annan här får ni gärna höra av er.....

    Ska gå ner 7kg tills dess.... klarar man det på 4eckors flyt med modifast????

  • J L86
    Cilla71a skrev 2010-09-21 15:13:34 följande:
    Jag ska OPas i Kristianstad den 20/10, ska gå ner 6 kg & SSK trodde att jag skulle klara det på 2 1/2 v. Men jag startar nu på måndag att flyta med Modifast.
    Åh vad kul =) ja man hoppas på att man ska kunna gå ner dom därra kg innan... Man vill ju inte behöva ställa in opn.... Jag ska oxå flyta med modifast sen lite extra promenader kan väl aldrig skada :) Lycka till!
  • J L86

    Föresten är det någon som vet om man kan ha modifast som flyt men även köpa något annat märke som tex natrudiet och vad allt heter? såg en sort som såg så god ut, elle måste man hålla sig till modifast om man bestämmt sig för det???

  • J L86

    Hejsan.
    Dag 1 med flyt. Jag har inte ens fått i mig en påse.... Hur i hela värden ska detta gå till??? man klöks ju efter varje klunk....

    Finns det några bra tips där ute ??? snälla...!!!

  • J L86

    hur i hela världen får ni i er maodifasten??? jag håller på att spy varje gång jag ska dricka... hur fasen ska man klara detta ??? mår ju illa som fan och har bara fått i mig 3 påsar i stället för 4a som man ska :S

Svar på tråden Stora tråden om Gastric bypass (GBP)