• Svar på tråden Vi som fick barn runt 11 oktober i Stockholm del 3
  • nettiz74

    Nu hörde jag att det eventuellt inte blir nått barnvagnsrull iår, att denna länk möjligen är gammal :-O
    Emlak..vet du om det kan vara en gammal länk??

  • Emlak

    Ja jag är osäker om det är ju konstigt att de alls finns en länk, googlade 2010 och och då står de något om 23 maj... så ska ringa och kolla, konstigt att de inte varit någon annons i metro, jag har hämtat den varje dag för att kolla..


  • nettiz74

    Det brukar tydligen vara på helgdagar och dessutom hade en kompis till mej läst någonstans på fl att det inte skulle bli nått i år på grund av Victoria och Daniels bröllop..
    Men det vore skitkul ifall det var..

  • skanka

    Hoppas ni hade trevligt idag, Men vad varmt det är, men samtidigt skönt. Klara har fått bada plaskpool två gånger =)
    Barnvagnsrull låter kul och grattis blöjor är ju aldrig fel =)

  • Emlak

    jag såg oxå den artikeln men verkar så osäkert om de är i år när man tänker efter... inget i någon tidining än men fanns ett telefonnr på sidan så bäst att va på den säkra sidan kanske.. annars får vi fixa ett eget barnvagsnsrull i stan med alla pappor oxå  =)


  • millis2

    Och jag försökte ringa till sparadiset men kom aldrig fram så jag mailade och frågade om det finns ledigt nästa lördag redan, men har inte fått svar än. Men återkommer när jag fått svar imon antar jag.

    En annan sak: Någon som är intresserad av att se den nya SATC-filmen på bio när den har premiär? Jag MÅSTE iaf se den och undrar om någon vill joina mig? Kanske en matbit innan i stan och sen bio på kvällen så kan papporna ta hand om bebisarna :)


    Silas 091014 - mirjas.blogspot.com
Svar på tråden Vi som fick barn runt 11 oktober i Stockholm del 3