Inlägg från: TantTingeling |Visa alla inlägg
  • TantTingeling

    30+ med upprepade ma/mf som väntar första barnet

    Monchichi: Åh, kul grattis!!!

    Snigelkatt: Jag har tänkt på dig och funderat lite över hur det går för dig. Kul att jag fick en uppdatering då jag kikade in hit. Det är lite trist att man tappat kollen på alla sen det blev så att vi slutade skriva i 30+ -kämpartråden. Härligt att det blir en 2012, när har du bf?  Själv har jag 13 dagar kvar till BF idag. Känns oändligt konstigt men självklart jättekul! :)

    God fortsättning och ett Gott Nytt 2012 till er alla! 

  • TantTingeling

    Snigelkatt: Tack detsamma!
    Kul att allt verkar gå bra för er och att ni väntar en liten tjej! Hoppas för din skull att hon inte är en jättebebis! Läskigt med hjärtljud och avstannad tillväxt, men alldeles underbart att det verkar ha rätat upp sig! Ska bli spännande att följa hur det går för er!

    Min graviditet har varit enkel rent fysiskt. Visst har jag halsbränna, känner av fogar, flåsar och är allmänt tung och otymplig. Men det hör ju liksom till. Men för mig har dock oron varit rätt central. Oron för missfall byttes tyvärr bara till oro för att liten skulle dö i magen eller att något ska hända vid förlossningen. Som jag har terroriserat den stackars lilla bebisen genom mina knuffar och buffar och att dricka iskallt vatten, bara för att få igång den lilla då det gått ett tag sedan sist jag känt fosterrörelser. Redan i första trimestern köpte jag en vänta-barn-dagbok som jag tänkte att jag skulle dokumentera graviditeten i, men jag har faktiskt inte skrivit ett ord i den, jag har inte vågat slappna av och tro att det ska bli en bebis.Varken jag eller mannen har berättat för någon knappt,så de som bor på annan ort och/eller inte sett mig har inte vetat någonting. Jag var förbi mannens jobb för 2 veckor sen och de tyckte att det var rätt märkligt att han inte sagt något - det var ju rätt uppenbart att jag är höggravid... :) Snacka om att man kan bli skadad av allt elände som varit innan... Men nu är det som tur är inte så långt kvar innan vi förhoppningsvis får ha en fin liten krabat hos oss. Vilken sort blir en överaskning!

  • TantTingeling

    Hej Icka och tack detsamma!  Kanske dyker in till er på FB så småningom.

    Snigelkatt: Spännande att du har BF idag - ingen bebis i sikte ännu?

  • TantTingeling

    Snigelkatt: Åh, vad roligt!!! Stort grattis till den lilla tjejen! Trist att förlossningen inte blev så lyckad, men det är ju resultatet som räknas! ;)

  • TantTingeling
    Klistrar in från andra tråden:
    Bara inne en kortis för att meddela att vi äntligen fått vårt barn! Det blev en ljuvlig liten tös. Överburen kom hon efter en mycket långdragen och plågsam latensfas - av vilken varken jag eller hon mådde bra av. Det blev därför ganska bråttom att få ut henne och som väl är gick den delen av förlossningen som en dans, och hon kom ut välmående! Vi är så lyckliga!!!
  • TantTingeling

    Tack tjejer! Ja, vi har hämtat oss och mår alldeles utmärkt. Lite trött men liten sover oftast 3-4 timmar i sträck nattetid så jag inser att man inte skall klaga... :) Håller på att lära mig att försöka anpassa livets rytm efter den lilla sötnosen, mannen är pappaledig någon dag till så vi försöker verkligen att njuta allihopa. Kan fortfarande inte riktigt tro att det är sant... :) 

  • TantTingeling

    Copkat : Grattis! Jag skulle sluta i v. 37+0. Effekten sitter i ca en v. Av Trombylen, men Trombyl är aldrig ett hinder för operation. Prata m Spec mödravården, du har rätt till klara besked från en förlossningsläkare. Jag hade både ett samtal i v 28 typ + en extra koll i v 39 pga min medicinering.

Svar på tråden 30+ med upprepade ma/mf som väntar första barnet