Inlägg från: så mycket bättre |Visa alla inlägg
  • så mycket bättre

    "Bästa Mamman 2010"

    Har ingen som helst möjlighet att rösta efs jag inte vet hur de är som mammor, dessutom går det inte att tävla i en sån sak.

    Jag skulle rösta på min mamma, hon är den enda jag VERKLIGEN vet hur hon är som mamma.


  • så mycket bättre
    Meleah skrev 2010-05-15 09:52:26 följande:
    Det här är så typiskt medlemmarna på familjeliv! Kritik bör framföras, absolut, men som någon skrev så finns det en tråd där folk redan öser ur sig negativa saker om den här tävlingen. Era åsikter kan stanna där tycker jag. Tycka vad man vill om titeln på tävlingen (jag bryr mig inte speciellt mycket eftersom jag inte analyserar eller märker ord i just det här sammanhanget) så är jag STOLT över att min nominering gick vidare till final. Självklart är alla mammor (och pappor) värda lite extra uppmärksamhet i deras vardag som kan vara slitig oavsett vilken samhällsklass man tillhör, men det är väl inte så konstigt att en sådan här tävling till slut lyfter fram mammor som har det lite extra kämpigt? Vad är det för fel på det? Jag personligen blir alltid mycket gladare när människor vinner som verkligen behöver det, vad det nu än gäller. Och alla dessa tre mammor kan mycket väl behöva lite POSITIV uppmärksamhet och en liten verklighetsflykt tillsammans med sina barn.  Heja, heja alla ni tre som är i final.  Både i tävlingen och i vardagen.
    Precis som i alla andra trådar framför jag och flera andra en anledning till varför man inte kan rösta. Det är aldrig nån som klagar i några andra trådar vad jag sett.
  • så mycket bättre
    asplundskan skrev 2010-05-16 11:59:12 följande:
    Till er som klagar på att det bara är ensamstående som är finalister: Ensamstående kämpar mest! Så är det! Likaså vi som har män som jobbar Mån-fre på en ort långt bort eller ett annat land. Det tycker jag är värt att tänka på!
    Men vad har det att göra hur bra mamma man är? Förstår inte alls kopplingen?
Svar på tråden "Bästa Mamman 2010"