• Suck och suck

    "Bästa Mamman 2010"

    Bei Bei skrev 2010-05-14 13:02:55 följande:
    Vadå ot? Bara för man inte tyckte det var årets briljantaste tävling så är det ot om man skriver sina synpunkter i en öppen tävlingstråd? Varför skriva om det i en annan tråd när det är ämnet som behandlas här? Så alla som inte hyllar TS är OT?
    Mycket bra sagt. Censur är det var det kallas för!!!
    Då det skrevs den här typen av kritik i den andra tråden, som var fäst, Där de utlyste bästa mamman i sin tävling, SÅ tog de sig friheten att ta bort alla dessa inlägg som var kritiska. SKANDAL!!!! Får en sajt hålla på så här? Har aldrig varit med om att FL betett sig så (ledningen) Total censur!
  • Suck och suck
    1638 skrev 2010-05-18 08:48:15 följande:
    Så typiskt medlemmarna på FL Hur ofta ges BRA o stimuelrande kommentarer?????? nehe, skit o tråk inlägg så fort man får chansen... Tror dessa klagomänniksor hittar felen överallt. Oavsett om det är en tävlign som får heta något den kanske inte borde, eller om det är andra delar i formumet som inte "passar".. Varför ens bemöda sig med att gå in o kolla, läsa o kritisera dessa inlägg om man då anser det så fel... alla har ju ett val! Varför i hela fridens namn välja att städigt o återkommande klaga... SJUKT!
    Det som är extra obehagligt är FL:s tystande av kritiken i det här. Det stör mig mer. Att de var så snabba att tysta ner kritik om en sån här nonsensfråga är obehagligt som sjutton, Vad ska de inte göra om en viktigare fråga debatteras?
Svar på tråden "Bästa Mamman 2010"