• ceropegia

    BF december -10/januari och februari -11 Göteborgsområdet

    Här är en till som skall ha barn runt årsskiftet! :) Flyttar snart till Johanneberg ifrån Billdal. Har en dotter som är 15 månader sedan tidigare.

    Lisa1976 bf 16 januari (Frölunda)
    Mia bf 23 januari (Torslanda)
    Next bf januari
    Cecar bf 30 december
    ceropegia bf 5/1, 2:a barnet, Johanneberg
  • ceropegia

    Proppen: På BMG får man göra ett UL när man skriver in sig :) Sen är det väl runt v.25 som rutin-UL är...men jag fick många fler UL hos BMG vid min förra graviditet :) Riktigt nöjd med dem!


  • ceropegia

    Jag har sett min Liten i magen 4 gånger so far..nytt UL på tors... Men så har jag ju gjort IVF + haft problem med lite blödningar och så..... Men det är lika kul varje gång att så se sin lilla mini! :)


  • ceropegia

    Mia: Tack! Men jag förstår att du vill ha ett tidigare UL...hemskt att få veta att man har ett MA :( Min mardröm... När var UL:et?


    Proppen: Jasså ni har också gjort IVF! Vart? Sahlgrenska? Min dotter blev till på Sahlgrenska men nu var vi tvugna att betala själva andra gången så då blev det Calanderska.

    Next: Jobbigt med blödningarna, men skönt att ni fick kollat upp det och att det inte var någonting.

    Själv har jag blivit helt paranoid av mina blödningar... Livrädd att det skall komma mer blod.. Kollar typ flera gånger om dagen...livrädd när jag torkar mig efter toabesök... Hoppas rädslan släpper snart............


  • ceropegia

    Desi88: Ge inte upp! Jag hade ju samma sak..och min lilla/lille lever fortfarande!

    Mia: Jag är kvar! Inte varit inne så mkt på FL på senaste bara..håller på att sälja vårt hus.. Tar mkt energi!

    767607: Hmm...skumt att de bara såg hinnsäck i den veckan.. Håller tummarna för att du får se bebis nästa gång!!

    Ingen som är intresserad av en "gravidfika" efter semestertiderna? Kul att prata krämpor och drömma om bebis tillsammans..+ lära känna lite nytt folk! :)


  • ceropegia

    Vågar inte riktigt hoppas ännu heller.. Tänker vänta med att berätta för familjen denna gången..eftersom jag blött och så... Kanske tom till v.20..om det går att dölja så länge....
    Har någon utav er fått lite mage ännu?


  • ceropegia

    Mia: Vi bor i villa i Billdal nu men har köpt en tomt precis vid havet nere i Onsala där vi skall bygga nytt. Inte bästa tajmingen..men spännande! :) Vikten är inte allt! Hoppas du mår lite bättre nu..när du är gravid och allt! Jag har själv inte gått ner allt sen förra graviditeten + gått upp pga hormonbehandling av IVF:et...så nån smal kropp med en liten putande magen kan jag nog också drömma om...


  • ceropegia

    Desi88: Vi skrev nästan samtidigt så jag missade ditt inlägg... Så hemskt :( Lider med dig :( Hoppas ni kan ta er igenom *kram*

    Mia: Härligt att höra att du håller modet uppe! En graviditet får en på mkt bättre humör :)


  • ceropegia
    717607 skrev 2010-06-21 12:49:23 följande:

    Tyvärr hopppar jag ur tråden... Blev inget denna gång heller


    Men nej.. :( Så tråkigt :( Hoppas ni orkar försöka snart igen. Kram
Svar på tråden BF december -10/januari och februari -11 Göteborgsområdet