• skytt81

    Vi som väntar vinterbebisar i Umeå 10/11

    Startar en samlingsplats för oss i Umeå som väntar barn till vintern!

    Det finns väl redan sommar och höst-trådar men här tänkte jag att vi som väntar barn någongång mellan november 2010 - februari 2011 kan samlas. Men självklart är ni välkomna även om ni har BF strax före eller efter dessa månader också.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-05-27 15:54
    BF-lista: www.familjeliv.se/Forum-11-263/m52717279.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-11-25 23:01
    När vi fått våra bebisar hänger vi här:
    www.familjeliv.se/Forum-11-271/m55824101.html

  • Svar på tråden Vi som väntar vinterbebisar i Umeå 10/11
  • tessiej

    Grattis ninni79 till sonen :) vad skönt med en bra förlossningsupplevelse!

    fotsteg: skönt med havandeskapspenning och vad bra att du överklagade så att du fick igenom det. Passa på att vila upp dig lite nu innan det är dags för dig att få träffa din bebis :)


    Ebba 080805 & Iza 101115
  • Erkki

    Grattis till bebis Ninni! (inte avundsjuk det minsta)

    Tur, tur det är jul snart så tiden går lite fortare. 2,5 vecka kvar till jullov sen bara 2 veckor innan BF!

    Någon som ska på Gammlia Julmarknad i helgen? visst brukar de ha slädåkning där? Sugen på att fara och låta Isak åka!


  • Ellabay

    Erkki: oh är det julmarknad? Vilken dag? Då kommer samuel bli glad om vi kan gå på den. Är ju även barnloppis i helgen men går nog hellre på julmarknad. ( för på förlossningen kommer jag icke vara) ;) haha

  • Mia W
    ninni79 skrev 2010-12-02 15:28:16 följande:
    Nu är vår lilla prins äntligen här! Igångsättningen gick jättebra, tog bara 5 timmar från att de tog hål på hinnorna och satte dropp tills han var ute. Barnmorskan Åsa var fantastisk och jag fick äntligen en fin förlossningsupplevese. 

    Puff81 och Ellabay: Nu MÅSTE det snart vara dax för era små Hjärta att titta ut. 
    Stort grattis!
  • Puff81

    Ninni79: Grattis till sonen. Skönt att allt gick bra.


    Fotsteg: Grattis till HP. Bra att du överklagade.

    Ajajajajaj jag har så ont i ländryggen efter dagens julstädning och julpyntning, men i magen känns det som vanligt. Kan knappt gå, inget bra att städa men fint blev det Glad.  Hampus har hjälpt mig att klä granen. Man ser tydligt vart han har hängt sina julgranskulor för de hänger tillsammans som en stor klunga på ett och samma ställe. Ja, det är bäst att låta det vara annart så kommer han att märka det, men det är ju charmigt oxå, han är ju jätte stolt över att han har hjälpt till med granen Hjärta.

    Nu blir det skumtomtar och bara slappa i soffan till bygg och lyxfällan.

    Ha det gott!!!

  • Erkki
    fotsteg skrev 2010-12-02 16:35:27 följande:
    Grattis till alla bebisar!

    Erkki: Kanske jag som är sist? Beräknad 23 januari. Längtar mkt när jag läser här om alla som fått sina små Glad

    Har iaf fått havandeskapspenning från igår, vilket känns otroligt skönt. Det lönade sig att överklaga när jag först fick avslag och sedan ringa och kolla läget några ggr.
    kul att det är fler som väntar med min övertid med isak så lär jag vara i fatt dig ha ha det här verkar som vara övertidernas tråd!

    Ellabay: det är både lördag och söndag och det är en i mitt tycke en jättefin julmarknad med massa fina saker! Tror det börjar vid 11.00 och håller på till 16.00. Är det på lördag det är barnloppis?

    Visst är det ganska många lärare i denna tråd? Tipsar om lärarförbundets årliga julfika på lördag när jag ändå är igång. Brukar vara gott fika och en julklapp som de senaste 6 åren varit en biobiljett (aldrig fel!), tror det var mellan 11.00-14.00. Lärarförbundet ligger i samma hus som stadsbibblan i andra hörnet så att säga.
  • Bisca

    Ninni79: Grattis till sonen. Vad skönt att igångsättningen gick bra! Blev själv igångsatt förra gången men det gick inte alls, utan slutade i ks. Så det känns bra att höra att det kan funka också .

    3 veckor till BF - bebis kan få komma nu (eller när jag blivit frisk från förkylningen)! Beundrar er som går på övertid, det är min mardröm att behöva gå över mer än 5-6 dagar... Hoppas att ni får gosa med era bebisar snart!

  • pampers
    ninni79 skrev 2010-12-02 15:28:16 följande:
    Nu är vår lilla prins äntligen här! Igångsättningen gick jättebra, tog bara 5 timmar från att de tog hål på hinnorna och satte dropp tills han var ute. Barnmorskan Åsa var fantastisk och jag fick äntligen en fin förlossningsupplevese. 

    Puff81 och Ellabay: Nu MÅSTE det snart vara dax för era små Hjärta att titta ut. 
    Nu är vår lilla tjej ute också. I tisdags 20.43 kom lilla Fanny ut efter igångsättning på morgonen, blev en lång dragen dag men det var de lätt värt :)

    Ninni - Grattis :D Jag tror vi har sprungit förbi varandra några ggr uppe på BB. Vi smet hem redan idag, orkade inte vara kvar där :) Men de va kanon fint och jätte mysigt men inte som hemma :) Jag hade också Åsa i början av förlossningen sen Maria, båda va kanoners :D
Svar på tråden Vi som väntar vinterbebisar i Umeå 10/11