Inlägg från: Meonlyandyou |Visa alla inlägg
  • Meonlyandyou

    Tror ni att det finns själsfränder?

    Jag tror absolut att det finns själsfränder.. men sedan tror jag att det är mer en människa man passat ihop med i ett tidigare liv. Man lever tillsammans liv efter liv.
    Jag har träffat min själsfrände, vi hade det underbart ihop. Han visste allting om mig och jag behövde aldrig berätta någonting för honom för han visste alltid.. Vi kunde känna hur den andre mådde även om det var flera mil emellan oss..

    Men det fungerade inte emellan oss efter ett tag..  men jag tror att det var meningen, meningen att vi kanske skulle hitta nya erfarenheter i detta livet. Vi har kontakt än idag men dock inte så ofta. Vi har båda två förhållanden och trivs med det.
    Men visst saknar jag honom..
    Jag saknar den tryggheten och känslan han gav mig.. Eller den han gjorde mig.. eller den jag blev när jag var med honom..

    Så absolut tror jag att det finns! sedan kanske det inte alltid fungerar emellan två själsfränder, men vill universum att det ska vara vi två så kommer det hända.. jag tror inte på slumpen.. jag tror att allting har en mening..

Svar på tråden Tror ni att det finns själsfränder?