Inlägg från: ALLIEVERDO |Visa alla inlägg
  • ALLIEVERDO

    Roliga förlossningshistorier?

    Hej, jag ska om nån månad gå igenom min första förlossning. För att inte bara vara nervös så tänkte jag hitta så mycket positivt som möjligt..förutom den sjäålvklaraste :) ett litet underverk..
    Läste i en tidning där folk skickat in roliga historier från deras förlossningar. Är det nån som har nån att dela med sig?:)

  • Svar på tråden Roliga förlossningshistorier?
  • ALLIEVERDO

    hihi. vilka historier.:) Att bebisen lyckades komma den stunden du gick på toaletten. Får man gå iväg på toa när det verkar vara så nära?

    Vad e gasaktiga maträtter då? hihi. ingen aning. Ja barnmorskorna skäms man kanske inte för, eftersolm de e med om det så ofta, men sambon känner man att man kanske skäms mer för i olika tillfällen under förlossningen..vad vet jag..

    hihi. ska bli så kul att se hur min sambo tar nyheten att värkrna startat eller vattnet gått..han e så nervös redan nu..räcker jag säger det e ca 90 dagar kvar och han får panik..hihi :)

  • ALLIEVERDO

    Kul att ni alla uppskattar tråden :)

    Vilken tur att pappan tillslut tittade bakåt och upptäckte att sin sambo inte var med..haha..att de inte hann åka ända in till sjukhust. Jag och min sambo skämtade om detta innan vi fick nu att han skulle glömma mig och åka iväg. tur nog fick vi planerat snitt så vi slapp få reda på hur han hade gjort..haha

  • ALLIEVERDO
    Lantbon skrev 2011-07-18 22:18:48 följande:
    När jag födde första barnet låg jag inne fem dygn med regelbundna värkar innan han ville komma ut i v 34+6. denna gång var jag orolig för när jag skulle åka in. Ville inte ligga så länge med värkar. En morgon i v 39+1 började värkarna med en min mellanrum direkt. Ringde fl som sa till mig att de var nog inte så starka eftersom jag kunde prata undertiden. Tog en alvedon, men värkarna blev allt intensivare snabbt. Ringde barnvakt o mannen sim båda var ca 45 min bort. Ringde fl igen o kunde knappt prata. Min 2 åring gick runt här hemma o helt plötsligt säger jag till bm på fl att "oj, han har bajsat nu också". Inte en chans att jag kunde resa mig från soffan o byta på honom Iaf så bestämmer bm att skicka en ambulans. När de kommer trycker det på ordentligt. De börjar dividera om vilket bb vi ska till. Jag skriker till dem att det hinner vi inte med. Hinner andas lustgas ca 3 min o utbrister helt plötsligt "går det på hemförsäkringen om soffan blir förstörd?" Dottern föddes på soffan 1,5tim efter första värk. Ambulanspersonalen hann vara här i tio min, mannen hann hem, barnvakten kom o bytte sonens bajsblöja och soffan klarade sig
    Ojoj oj..ska du skaffa fler barn så får maken inte vara längre bort fall att han inte hinner hem :)
  • ALLIEVERDO

    Vad kul att tråden fortfarande är kvar, snart 2år efter att jag startade den. Om 4månader är det dags för mig igen och få ett lillasyskon till vår dotter :)
    Blev snitt sist då hon var väldigt stor och satt i säte, även efter ett hemskt vändningsförsök.
    Får se hur det blir denna gången.
    På mitt vändningsförsök fick jag testa lustgas. De frågade mig om jag märkte av den. Nej inget sa jag..så började jag skratta och säga att jag lät precis som min kusin när hon va full..haha.. en kusin jag inte träffar vidare ofta...då sa sköterskan bara med ett flin att lustgasen tagit verkan :P   

Svar på tråden Roliga förlossningshistorier?