• Anonym

    Behålla barnet eller göra abort?

    Jag skulle nog behålla barnet. Tänk om du inte skulle bli gravid igen, eller få infektioner efter en ev abort som gör att du inte kan bli gravid.

    Är du fortfarande kär i pappan? De kan ju bli lite jobbigt att vänta hans barn och se honom med någon annan?

    Men jag tror om du inte räknar med att han tar något som hellst ansvar att du kommer klara dig.

    Låt honom vara och få ta den tid han behöver för att smälta att han kommer bli pappa. När lilla babyn ligger där i hans famn så smällter han nog!
    Men han kommer nog inte jubbla över att bli pappa ännu!

    Låt honom vara delaktig på de sättet han känner är lagom, med ul osv..

    Tycker inte heller de är riktigt snällt att skaffa barn med någon som inte vill, men ni va ju 2 om att ha sex så helt ointresserad av dig kan han ju inte vara?
    En abort är jobbig! Kännslomässigt och i kroppen men man kommer över de!

    Lycka tilll

  • Anonym
    Anonym (Villrådig) skrev 2010-06-09 20:31:37 följande:
    Det konstiga är att han inte alls angett sin nuvarande relation som anledning till att han inte vill att jag ska behålla barnet. Relationen är väl inte den bästa, och det verkar inte som att det skulle göra honom så mycket om den tog slut. Verkar mest som att de bor tillsammans av ekonomiska skäl.

    Det är nog mest av ekonomiska skäl som han vill att jag ska göra abort. För att han inte har råd med ett barn. Och för att han inte har någon fast anställning just nu. Och för att vi inte är tillsammans. Och för att han inte vet om han någonsin vill ha barn. Och en massa andra anledningar...

    Jag har inte några sådana anledningar. Men jag vill ju samtidigt att barnet ska ha så bra kontakt som möjligt med sin pappa. Inte att han bara är ett namn på ett papper...
    Han värkar itne vara en sån som skulle hata sitt barn! De tror jag värkligen inte han skulle göra, kännslorna kommer nog växa fram hos honom, de är tidigt nu men dom kommer ju längre tiden går.

    Du har ju ekonomin, du kanske inte måste kräva underhåll om han itne fått jobb när barnet tittar ut? De kanske kan göra relationenn lättare?

    Han kommer älska sitt barn och ni kommer tillsammans göra de bästa1
  • Anonym

    sannolikheten att  blir med barn igen när det passar bättre (om du gör  abort nu) är inte stor. chansen att pappan ändrar sig när barnet föds är enligt det du beskriver högre.
    och du har inte gjort något mot pappan, det har snarare pappan gjort mot dig, han hade sex med dig utan kondom trots att han är sambo med en annan och han gjorde dig gravid. man gör inte andra kvinnor på smällen om man är i ett fast förhållande, oavsett hur dåligt det är

  • Anonym

    Varför är det viktigare att skydda en man som haft sex med dig utan att vara kär, och som dessutom är otrogen mot sin sambo, än att du tar hand om dig själv och din vilja?

    Du är 35 år och du har kanske (om du har tur) 3-4 ok fertila år kvar. Själv är jag 32 och skulle jag bli gravid idag så skulle jag behålla även om min sambo lämnade mig. Vi har redan försökt få barn i nästan ett år och jag vet hur det bryter ner en att inte lyckas bli gravid.

    Om du gör den här aborten, trots att du har alla förutsättningar i världen att klara detta, så sviker du ju dig själv. Om du sen inte kan bli med barn (det är inte riktigt så enkelt att man kan insemineras och så blir man på smällen), kommer du ändå att känna att det var värt det för att killen du är kär i slapp bli pappa?

    Visa lite girl-power och gör det som är bäst för DIG.

Svar på tråden Behålla barnet eller göra abort?