Inlägg från: carrobarro84 |Visa alla inlägg
  • carrobarro84

    Bf i jan/feb 2011 från Malmö

    SBM skrev 2011-04-06 21:26:06 följande:
    Var precis påväg med adress och vägbeskrivning
    Kanon. Ska vi säga vid 10 tiden och hoppas på fint väder (iaf uppehåll) vi vi kanske kan gå en sväng och sedan fika lite?
    Det funkar för dig också Carro?

    Är det fler som vill komma så skicka ett meddelande till mig här eller sms så får ni adressen, vet inte om jag hinner kolla tråden imorgon så sms/ringa är bäst, mitt nr finns i listan som Jane80 har skickat ut.
    10 funkar toppen. hoppas på bra väder, är alltid trevligt med en liten promenad.
  • carrobarro84

    jag har nu bokat en biljett till mig till barnvagnsbion. ska bli roligt att se hur det går. hoppas att lilleman vill sova sig igenom filmern

  • carrobarro84

    jag bokade på hemsidan å var då tvungen att v'älja plats men gissar på att det bara är deras bokningssytem som inte är uppbyggt för barnvagnsbio. Behöver hämta ut biljetten innan 10.35 på onsdagen. Men det fanns typ 275 platser kvar då så det är nog lugnt att köpa på onsdag.

  • carrobarro84
    SBM skrev 2011-04-08 10:23:04 följande:
    Limhamnstjej: Tack själv.

    Ok, då är det lugnt med bion. 275 platser är ju en del så det blir nog inte fullt.

    Inatt hade vi nästan en bra natt.. Var bara uppe 3.30-4.45 och sen uppe igen 6.30... Nästan utvilad  
    skönt att du ser positivt på det hela. bra om det går åt rätt håll iaf. Här sov lilleman väldigt bra på kvällen men skulle självklart börja gnälla typ 10 min innan jag hunnit borsta tänderna. Så snabbt fram med mat och sen tänkte jag att han kunde somna om. Men icke, inte förrän han fick sopva på min arm och där skulle han minsann sova hela natten. Hade lite smått ont i axlarna imorse.
  • carrobarro84

    jag kommer till enen imorrn. kl 10 blir perfekt. då har jag gott om tid att hitta en bra parkering på nån gata i närheten.

    idag hade vi sovmorgon till 9:50 hela familjen. Superskönt. Elliot har haft långt mellan målen inatt också och somnade på studs när vi kom hem fårn kalaset vid nio. Han var helt slut såklart. Lite mat vid ett-tiden och sen vid halv 7. Men han har börjat vilja sova på min arm hela tiden. Lite småjobbigt. Men jag gissar att det kan vara lite så att han vaknar till för mycket när jag ska lägga ner honom i spjälsängen igen efter matningen. Det är svårt att lägga ner honom från sittande i min säng. Man kanske ska resa sig ur sängen och gå runt till spjälsängen och lägga ner honom. SOm det är nu vaknar han till och då är det svårt att somna om. Spjälsängen står nju precis mot sängen och det måste den göra för att jag ska kunna lägga en hand på honom om han rycker till elle rom han ska sova i vår säng så är det bra med ett skydd så han inte ramlar ur sängen.

  • carrobarro84
    Rosbruden skrev 2011-04-10 20:53:51 följande:
    Jag är där också kl 10, ses imorgon! Ses vi utanför eller där inne?
    det spelar ingen roll för mig. ska försöka vara där några minuter innan så jag slipper stressa. men jag kan vänta utanför. vi kan ju ses utanför och så går vi in strax efter tio. kommer man lite senare så kan man ju bara gå in så ses vi där inne.
  • carrobarro84

    jag är också ledig imorrn. huur ska vädret bli?

    soffeloffe: Elliot sover bra i vagnen. Han sover där på dagen när han sover middag och sen somnar han oftast när vi är ute o går. Han sover nog både djupsömn och lite mer lätt sömn beroende på vilken tidpunkt på dagen och hur han har sovit innan. han sover sämre på eftermiddagen och vaknar då lättare när man komme rin med vagnen eller liknande. Men annars sover han bra. Inser att det är smidigt att lägga honom i vagnen när han ska sova eftersom då slipper jag väcka honom när man ska iväg. Bara att lägga över täcket å gå ut och gå.

  • carrobarro84
    VardagsKvitter skrev 2011-04-11 13:10:41 följande:
    Hej!
    Vet inte om det är ok att hoppa in i tråden.
    Hade själv BF 11 januari men vår lilla kille bestämde sig för att komma redan den 12 december :)

    Jag heter Lina och bor i Malmö, vid Kronprinsen. Vår son blir 4 månader i morrn. Kul om man kunnat få vara med i en tråd med jämngamla bebisar från samma stad :) 
    välkommen! Din son blir nog äldsta bebisen då
  • carrobarro84
    jemaka skrev 2011-04-11 18:11:27 följande:
    ni måste undra vad jag håller på med! Min telefon är visst inte samarbetsvillig med fl idag...

    Det jag försökte skriva några gånger var att Ben & Jerrys delar ut gratis glass strutar i folkets park imorgon 12-15! Man får välja en kula per stut men sen får man hur många strutar man vill... Perfekt för B&J fans som mig! Jag tänker gå dit! Mysigt att sitta vid lekplatsen eller i parken sen om det är fint väder!

    någon som hänger på?
    åhh ben & jerrys är ju min favorit. jag kan absolut följa med. hoppas på att vädret blir hyfsat bara.
  • carrobarro84
    Grodmamman skrev 2011-04-11 19:31:34 följande:
    Samma här! Jag följer med.kan inte folkets park bra men vet var ingången mittemot Konsum ligger. Ska vi ses där?
    den ingången blir bra. men vilken tid?
  • carrobarro84

    tjejer jag hoppar nog fikan idag. kom på att jag  måste till maxi o handla ersättning o lite annat. men vi komme rpå bion imorrn iaf

  • carrobarro84
    Rosbruden skrev 2011-04-13 07:02:58 följande:

    Hej, jag kommer inte med på bion. Vi har haft en jätte jobbig natt..

    Olivia har hostat och dragit efter andan hela natten, är jätte orolig att det kan vara RS viruset.
    Hon är lite förskyld med inte så det rinner utan bara lite täppt i näsan.
    Hon pratar och ler som tidigare, det är bara andningen som jag blir lite orolig över då det låter läskigt när hon drar efter andan ibland.. hur vet man när man ska kolla upp det?


    när jag ringde sjukvårdsupplysningen sa dem att barnet hade dålig syresättning om läpparna bvar lite blåaktiga.

    Elliot får ibland så han drar efter andan. Inte jätteofta men ibland låter det som om han "glömt" andas o sen måste ta ett jättestort andetag. men han har rätt oregelbunden andning ibland.
  • carrobarro84
    fröken lyckligtlottad skrev 2011-04-13 11:34:15 följande:
    Hoppas lilltjejen snart blir bättre Rosbruden. Vi körde med droppar och sug när Neo var förkyld. Han gillade inte när vi gjorde det men blev jättenöjd efteråt =)

    En helt annan sak. Undrar bara vad era barnmorskor har sagt på efterkontrollen om träning. Glömde att fråga min barnmorska när jag va där =(. Är sååå sugen på att få bort det sista av magen nu. När får man börja göra situps och springa??

    På söndag åker vi iväg till Spanien, hoppas på att det blir nån fika när vi kommer hem och hälsar på...

    Ha det så bra allihop!! (ses förstås här inne)...
    kram på er!
    jag glömde att fårga om träningen på efterkontrollen trots att det var det jag ville veta eftersom jag vill börja springa. Men jag tänkte som så att om hon sa att det såg bra ut så var det nog fritt frasm. har tränat lite med hantalr o sånt hemma o statiska magövningar. situps ska man undvika i ett år efter förlossningen men plankan går bra.
    sen var jag faktiskt ute o sprang min första runda i lördags. gick prima fast man kände ju att konditionen inte var på topp direkt. jag tänkte att jag tar det försiktigt så får det gå.
  • carrobarro84
    SBM skrev 2011-04-13 17:32:08 följande:
    Ni som tränar (gör) plankan? Vet ni hur länge man ska hålla på innan man ser något resultat?

    Jag har börjat med plankan i kombination med raska promenader nu när Ida blev 2 månader, har inte "vågat" innan. Jag ska inte på efterkontroll förrän början i början av maj så jag vill inte börja med mer än så innan jag vet att allt är ok. Efter efterkontrollen tänkte jag börja simma.
    ingen aning. tar nog ett tag skulle jag tro.
  • carrobarro84
    Anna jv skrev 2011-04-13 19:06:37 följande:
    Vad är "plankan" ?
    när man står i armhävningsposition (fast jag brukar luta mig på underarmarna) och magen får jobba. Lättare variant är på knä och annars på tå om man orkar.
Svar på tråden Bf i jan/feb 2011 från Malmö