Inlägg från: carrobarro84 |Visa alla inlägg
  • carrobarro84

    Jo det är första barnet, känns väldigt spännande. Men också rätt tufft eftersom jag jobbar i sthlm och måste veckopendla. Kan inte njuta tillsammans med sambon på samma sätt.

  • carrobarro84
    Nanna08 skrev 2010-06-15 22:19:56 följande:
    Va jobbigt det måste vara! Är själv från sthlm, men flyttade ner hit förra sommaren efter drygt 2 års distansförhållande.
    limhamnstjej skrev 2010-06-15 21:01:31 följande:
    Carrobarro: Hej. Kul att du också kikade in. Första barnet för er?

    Tråkigt med mf, det önskar man verkligen ingen. Man är så maktlös nu i början, bara att hålla tummarna och hoppas att det går vägen för oss alla.
    Vi har en liten pojk på snart 2 år redan, så har en känsla av att man inte kommer hinna njuta riktigt lika mycket denna graviditeten.
    Men ser väldigt mycket fram emot ett syskon till honom, har typ försökt sen förra sommaren...dock ej väldigt aktivt och med räknande förrän nu i slutet.
    Ja nu får man bara vänta och hålla alla tummarna för att det ska gå vägen. Skulle kännas väldigt tungt att få ett mf igen.
    Va kul med en liten 2 åring :)
    flyttade också ner förrra sommaren från sthlm. eftersom jag ändå har familj och vänner här är det ju lättare men ändå trist att han kommer missa så mkt. Måste nog gå till BM i sthlm nämligen. Jag hade tänkt att jag skulle kunnat få förflyttning ner i oktober när min första deltjänst avslutas. Men verkar inte bättre än att jag måste säga upp mig och söka på nytt. Å det är ju inte säkert man får en tjänst igen. (jobbar som notarie) Annars får man vara här uppe till man ska gå på föräldraledighet.

    hur mår ni än så länge då? Vilken vecka är ni i?
    själv har jag precis börjat må illa. inte så roligt kan jag säga.
  • carrobarro84

    här var det tyst

    är det nån som har nåt tips på vart man ska vända sig för att få ett vul. vill gärna göra ett när jag är nere i Malmö så sambon kan vara delaktig.

  • carrobarro84
    Nanna08 skrev 2010-06-18 10:25:48 följande:
    Ingen i Malmö vill ta emot och göra vul om man inte har blödningar, smärta osv... och resten har fullt. Så jag rekommenderar istället att ringa till Capio Citykliniken i Lund och boka en tid hos Peter Ottenståhl. Jättetrevlig och snäll gynekolog :) kostar 300:- om du inte har högkostnadskort förstås då blir det gratis
    Bra tips. Nä högkostnadsskydd har jag inte. Får prova att ringa dit. Bara lite svårt att veta när jag ska kunna passa in det. Jobbigt att arbeta på annan ort.
  • carrobarro84
    Qaroliine skrev 2010-06-18 11:02:42 följande:

    Jag bor utanför malmö och har bf 14 jan! Första barnet.

    Ang vul så finns det ju alltid Emmaultraljudsklinik!
    Jag har bokat UL den 24/6 och det kostar 1000 kr, men det känns det värt.
    Då är jag i v 10+5 och ska även berätta på jobb efteråt om allt är okej.


    ~*~Myran bf 110114~*~
    1000 kr tycker jag är alldeles för mycket. då åker jag hellre till akuten och ojar mig. Men jag är så dfålig på att ljuga så det skulle vara svårt. Men jag vill spara tusenlapparna så jag kan göra ett kubtest om jag inte får gratis.
  • carrobarro84
    Nanna08 skrev 2010-06-18 23:12:04 följande:
    Jag förstår det, hoppas du hittar en tid som passar dig!

    1000 kr är alldeles för dyrt :O
    ja jag ska försöka ringa i veckan eller nästa. tänkte försöka passa in en tid i vecka 28 då jag är i malmö å har semester. passar ju perfekt då eftersom jag annars kommer ner på fredgaseftermiddagen och åker upp igen tidigt på måndags morgonen.
  • carrobarro84

    har ni börjat handla något än? Det kliar i fingrarna på mig här. Jag vill köpa en massa, sy en massa och bara börja planera.

  • carrobarro84
    fröken lyckligtlottad skrev 2010-06-21 17:35:46 följande:
    Hej tjejer!
    Tittar in här jag med o hälsar på... Har bf 23 januari enligt barnmorskan - 20-21 enligt mig själv, men det kan väl kvitta iofs med två tre dagar hit eller dit.
    Va på Vul nu i torsdags, sen idag va vi på inskrivningssamtal.. underbart att se det lilla hjärtat slå. Har någon av er varit på vul ännu?? (Jag går iofs privat, genom där jag jag fick mina p-piller innan). Ska på ett nytt den 19 juli (é då i v 13) för att göra ett kubb test. Någon annan som ska göra det? Hur mår ni annars?
    har inte gjort nåt VUL än men vill gärna göra. ska försöka få en tid. KUB teste vill jag gärna göra. Får hoppas att man kan få ett gratis. Känns så dumt att behöva betala så mycket annars.
  • carrobarro84
    fröken lyckligtlottad skrev 2010-06-21 20:51:59 följande:
    Fick en remiss av min barnmorska till Kub på Cura... Nu när jag läser era inlägg börjar jag misstänka att jag haft tur. Själva kub testet (ultraljudet) är gratis. Men jag ska ta bloprov en vecka innan o det kostar 150:-... men det är det ju värt! Skriver ni in er på MAS eller? Jag går på Slottstaden, har funkat bra hittills iaf...
    Nä jag kommer gå hos MVC i sthlm eftersom jag jobbar här uppe i veckorna. var helt kört att få nån tid i malmö som passade.
Svar på tråden Bf i jan/feb 2011 från Malmö