Inlägg från: Anonym (smal?) |Visa alla inlägg
  • Anonym (smal?)

    Hur stora/små kukar har era pojkvänner/män?

    Vad menar du med "smal"?

    Enligt RFSU ska tydligen måtten 8-12 cm i omkrets vara det vanligaste. De smalaste jag varit med har dock varit just ca 11-12 cm i omkrets.. Så för mig är smalt 12 cm eller mindre.

    Men det har gått bra de gångerna Det avgörande då var att kuken var böjd så att den kom åt g-punkten bra.

  • Anonym (smal?)
    Anonym skrev 2010-06-17 21:44:06 följande:
    Jag skulle tippa på att den är runt 11 cm i omkrets. och den är inte böjd.
    Längden vet jag inte, men kanske mellan 11-14 nåt sådär.. Satt ju inte direkt med linjal.
    Okej. Det värsta är väl om den är helt rak, skulle jag säga.. Hade en pojkvän med en kuk med ca 12 cm omkrets, normallång (typ 15 cm) och helt spikrak (har aldrig sett en så rak kuk, varken före eller efter).
    Den kändes, men stimulerade inte så mycket som man skulle kunna önska. Men han var bra med fingrar och tunga
  • Anonym (smal?)

    Sätt igång och gör knipövningar, eller köp knipkulor, så kommer det nog kännas mer!

  • Anonym (smal?)
    Anonym skrev 2010-06-17 22:56:29 följande:
    13 cm är ju skit litet knappast normal?? normal är ju 15-16
    13 cm i omkrets är normalt. 15-16 cm i omkrets är grovt.
  • Anonym (smal?)
    Pregga skrev 2010-06-17 23:06:43 följande:

    Du milde tid, här sitter jag sent på kvällen på Fl å diskuterar det manliga könet...hahahaha


    jag tycker 12-13 är litet, men det beror väl på vad man e van vid *bortskämmd*


    Har du mätt då?

    Jag tycker att när man gör ett ögonmått ser det större ut än vad det är. Jag har mätt alla mina (3) pojkvänners kukar med måttband..
    Är nyfiken helt enkelt Det är intressant.

    Min nuvarande kille, hans kuk ser bra mycket längre ut än vad den är.
  • Anonym (smal?)
    Anonym (nöjd) skrev 2010-06-18 00:11:25 följande:
    Får man fråga vad de haft för mått? Kan ju inte rå för att det är intressant

    Min karl har 20 cm i längd och 15 cm i omkrets, och ja det har jag mätt själv med måttband Tveksam till om han skulle få för sig att mäta om inte jag föreslagit det...
    Har inte provat så mycket annat, har bara haft samlag med en annan kille och han var lite mindre men den har jag inga mått på

    TS; lycka till och hoppas det blir jättebra "trots" storleken!
    Den första 12x12 (längd x omkrets)
    Den andra 15x12
    Den nuvarande 15x14 (perfekt! )
  • Anonym (smal?)
    Completorium skrev 2010-06-18 22:08:24 följande:
    Sen har jag en tanke om det här med att så få som skriver här och på andra fora har stött på män med mindre (eller ens medelstora) kukar. Eftersom alla undersökningar pekar på att det måste finnas massor av män som har kukar mellan 9-15, men nästan inga kvinnor säger sig ha träffat på dem, så måste det betyda att dessa inte är lätta att träffa på. Varför det då?

    Jo, med tanke på att det pratas så mycket illa om män med mindre kukar så är de räddare för sexuella kontakter med kvinnor och är sällan ute i svängen och har ONS. De närmar sig kvinnor mer försiktigt, kanske lyckas de på olika sätt försäkra sig om att k vinnor de flirtar med inte är fixerade vid att en kuk måste ha en viss storlek för att de ska vilja ha sex med dem för att minimera risken för att gå på en mina. Och sen, när de funnit sin kvinna, som accepterar dem som de är, så håller de fast vid henne och finns därför sällan "ute i cirkulation".

    Inte vet jag, men det är iaf en teori jag har.
    Fast jag måste säga att jag har ALDRIG träffat på nån som haft längre än 15-17 cm. Har aldrig varit med nån som varit enormt stor. De flesta jag varit med ha haft en längd runt 15 cm.
    Så jag förstår inte vart alla dessa enorma kukar gömmer sig
  • Anonym (smal?)
    Completorium skrev 2010-06-18 22:39:07 följande:
    Men du har inte träffat på så många som har haft 9-14 cm?
    Jag har ju inte mätt alla. Men jag har mätt 3 av dem,och därför kunnat göra en ungefärlig bedömning om vart resterande har befunnit sig längmässigt
    Har nog inte varit med någon som har 9 cm lång, kortaste har nog varit 11-12 cm. Sen har resten legat runt ca 13-17 om jag får gissa.
  • Anonym (smal?)
    Anonym skrev 2010-06-18 22:44:14 följande:

    Det verkar som att de flesta mest bryr sig om längden på kuken, jag bryr mig mer om omkretsen. Det känns som att det är tjockleken som är det avgörande om hur mycket man känner. Jag tror även att jag kanske föredrar lite grövre kukar eftersom jag själv lätt blir plaskvåt när jag är kåt, och då kanske varken jag eller killen känner så mycket om han är liten. Dessvärre är ju det lika mycket mitt fel då som hans.


    Det enda positiva jag kan tänka mig med en lång kuk, är att det blir lättare med sex liggande bakifrån (skeda). Men längden skulle å andra sidan förstöra massor av andra ställningar, där kuken kommer för långt in och gör ont, så jag kan leva utan den ställningen

    Ja, jag tycker också att omkretsen är viktigare. Jag tycker att min nuvarande är ganska perfekt både i längd och tjocklek (14 omkrets, 15 lång), men å andra sidan så anpassar sig slidan efter ett tag till en mindre/större kuk.
    Kan inte ens tänka mig att det kan vara skönt med en jättegrov i längden?! Har en riktigt grov dildo, och man känner sig ju utsliten efter ett tag
  • Anonym (smal?)
    Anonym skrev 2010-06-20 18:59:33 följande:
    Dock så har vi haft sex nu, och det var tyvärr inte det bästa. Men det berodde nog mer på lite andra faktorer än att den var just liten.
    Men om det berodde på andra saker så är det förmodligen saker som kan förändras?
    Jag tror inte jag haft riktigt bra sex nångång första gången med en ny kille. Det brukar ta lite tid att lära känna varandra sexuellt.
  • Anonym (smal?)
    Anonym skrev 2010-06-20 22:35:42 följande:
    Jo, jag hoppas det.. dock så vet jag inte än om hur det kommer gå, då den slaknade hela tiden.. hann inte med så värst mycket. Men jag tror att det mesta beror på nervositet.. eller nåt. Bättre lycka nästa gång..
    Det är nog nervositet som sagt. Det kommer nog gå bättre andra eller tredje gången
    Om inte så får ni prata om det. Det blir väl värre kan jag tänka mig, om man inte heller vågar prata om nervositeten och avsaknaden av stånd
Svar på tråden Hur stora/små kukar har era pojkvänner/män?