Inlägg från: Mollywood |Visa alla inlägg
  • Mollywood

    Marsmorsorna 2010 a.k.a lattemaffian surrar vidare om bajs och annat viktigt!

    Vi kanske borde se till att sitta på ett fik ngn gång så man kan ta sig en latte ;)

    Måndag:
    Miah, Helena, Stollan
    Tisdag: Miah, Helena, Stollan, Molly
    Onsdag: Miah, Stollan, Molly

    Kate har ju kört lite crazy sleep senaste två nätterna, 11h i sträck utan att ammas! På BVC idag hade hon gjort en liten liten dipp så sköterskan sa att jag skulle se till att hon ammade sina 6-8 ggr övrig tid, men det var inget oroande än så jag tänker njuta ;)

    Ang att du ska kolla in förskola Stollan... Har ni andra lagt er i kö med era små? Vi har inte gjort det än :S

  • Mollywood
    Måndag: Miah, Helena, Karin
    Tisdag: Miah, Helena, Karin, Ida, Lotta
    Onsdag: Miah, (helena), karin, Ida, Lotta
    Torsdag: Ida
  • Mollywood

    Ja ni får mig att vilja flytta in till stan! :) Önskar verkligen jag kunde vara med oftare och lite smidigare, är så avundsjuk på er som bor på tunnelbanelinje! Hoppas ni förstår att jag verkligen trivs jättebra med er även fast jag är med kanske bara en gång i veckan!

  • Mollywood

    Karin - Självklart! Jag kan ta med rävarna och björnarna ;)

  • Mollywood

    Take away coffee it is :D
    Tisdag låter bra med vädret och allt! Verkar ju vara rätt dag för de flesta av oss :)

    Karin - Menade figurerna hon lekte med hemma hos oss :P Jobbigt att det verkar vara fullt, ni har sagt upp henne från gamla dagiset?

    JooCee - Usch, vad ni har det kämpigt. Tycker du gör rätt i att prata av dig här, tycker inte vi behöver ha ngn åldersgräns på barnen vi pratar om :) Låter ju bra att förberedande taktik funkar och jag tror absolut att du vänjer dig och snart gör det automatiskt!

  • Mollywood

    Åh, men Helena! Du som är världens snyggaste ju :) Jag gillar din stil så himla mkt. Du verkar vara en så levnadsglad tjej så låter snarare som att det är cerazette eller vad det nu heter, snarare än verkligheten som kommit ikapp :-/

    Queen - Jag har anmält oss till en kurs (www.linnea.se), de har verksamhet i Mörby och som nyhet i Åkersberga! :) Det kostar ca 1700, men fick hem en reklamlapp som gav 300 kr rabatt. Innan K kom så trodde jag att babysim bara var ngt som skulle ge mig prestationsångest, som en måstegrej för att göra det bästa för barnet. Men nu har jag anmält oss för att jag verkligen vill - tror K kommer tycka det är superroligt och därför jag med :)

    Lindis - Förstår vad du menar, försöker verkligen begränsa bajspratet med mina icke-föräldravänner :) Det är svårt trots att man får ventilera här...

  • Mollywood

    Så skönt med maken hemma igen Myspys.
    Hmm, jag ska ju med på fika imorn men förstår inte alls vad ni pratar om... Trekanter hit och dit Ngn adress? Finns det ngn parkering i närheten? Ngn som kan möta mig ngn stanns och dirigera lite?

  • Mollywood

    Ida - Toppen! Då försöker jag ta mig till Liljeholmen till 11. Det fanns fyra tunnelbaneuppgångar såg jag så försöker hitta en parkering i området bara... och så får jag försöka lokalisera dig :-P

    Ngn som kan rekommendera parkeringsplats?

  • Mollywood

    Okej, satsar på garaget.. i backen vågar man ju inte stå :P
    Den här gången ska jag banne mig köra rätt! Säger gps'en håll höger ska jag göra det...

    Vad tråkigt Linda, hoppas Melvin kryar på sig snabbt!

  • Mollywood

    Woho, FL finns som iPhone-app! Äntligen :)

    Trevlig semester på er Stollan!

    Vi tar också ledigt nu, börjar med att åka till Helsingborg nu i midsommar, tillbaka sent på måndag och sen börja planera de kommande åtta härliga veckorna med hela familjen. Men en å annan picnic får det bli!

    Lovi, det går att hyra andningslarm, visste du det? Typ 400 kr i månaden. Ev har jag ett att låna ut vid tillfälle, av ngn anledning skickade de hem två istället för ett till mig.. Men jag väntar på att de ska inse misstaget :P

Svar på tråden Marsmorsorna 2010 a.k.a lattemaffian surrar vidare om bajs och annat viktigt!