• Lovi

    Marsmorsorna 2010 a.k.a lattemaffian surrar vidare om bajs och annat viktigt!

    Namnet på tråden slår helt klart "Hot mamas in HonoLuleå" !!


  • Lovi

    Välkommen Lindis! Vi bor nog alla i Stockholm med omnejd, själv så bor jag i Årsta.

    Om det blir fika på tisdag kan jag nog inte vara med, ska till jobbet på fm. Men om ni är i Vasaparken kanske jag kan kika förbi en stund om jag kliver av pendeln i kalrberg. Jag tackade också ja till måndgasfika i gamla tråden. Känner att jag vill ge det en chans innan jag avfärdar det helt.

    Jag tänkte också gå på babysim i höst, det lutar åt att gå i Enskedehallen vid gullmarsplan (närmast) eller nere i Hammarby Sjöstad (hört mkt bra om).

    Vinter: Jag tingar gärna en onsdagsbiljett, det var så kul sist!


  • Lovi

    Önskar jag hade kunnat vara med i morgon, men får ladda för trevligt fika nästa vecka i stället. I morgon ska jag till mitt jobb och deala om förlängd anställning samt visa upp lilla J. Senare på dagen kommer min mamma och i övermorgon åker vi till Värmland.


  • Lovi

    Oj vad ni skriver mycket både här och på Fejjan!

    Åh vad det låter härligt med en barnfri kväll, med kallt rosé och en varm kväll. Hoppas kunna komma i från ngn gång i sommar om det planeras väl i tid. Jag fyller ju jämnt andra veckan i juli och då är nog min mamma uppe här ett par dagar innan festen så då kanske jag kan komma i väg en kväll om ngn vill göra sällskap.

    Vet inte rikitgt när jag är tillbaka från värmland, men om det inte blir för sent nästa vecka så hänger jag gärna med på fika.


  • Lovi
    Mollywood skrev 2010-06-23 20:26:28 följande:
    Woho, FL finns som iPhone-app! Äntligen :)

    Trevlig semester på er Stollan!

    Vi tar också ledigt nu, börjar med att åka till Helsingborg nu i midsommar, tillbaka sent på måndag och sen börja planera de kommande åtta härliga veckorna med hela familjen. Men en å annan picnic får det bli!

    Lovi, det går att hyra andningslarm, visste du det? Typ 400 kr i månaden. Ev har jag ett att låna ut vid tillfälle, av ngn anledning skickade de hem två istället för ett till mig.. Men jag väntar på att de ska inse misstaget :P
    Let me know om det finns tillfälle att prova magsovarlarm. Skulle vara spännande att se om June kan sova längre pass en hel natt om hon får sova på mage.
  • Lovi
    Mollywood skrev 2010-06-23 22:37:46 följande:
    Lovi - Vi kan ju höras nästa vecka om de inte hört av sig så kan vi fundera på en överlämningsplan :) Hur långa pass sover hon nu? Jag har inte testat att låta Kate sova på rygg på länge, men nu sover hon ofta från nattning till 4-5 och sen till 8-9. Möjligt att en massa napploppande skulle göra att hon sov längre än till 4-5, men jag tycker åtta timmar utan mat får duga för henne just nu :-P
    Om hon somnar vid 18 så sover hon till 22 ungefär när jag lägger mig. Sedan varierar det, men i natt vaknade hon inte förrän efter 02 (!) och sedan vid 06. Men det där varierar. Det är inte så att hon vaknar och är vaken utan snarare att hon gnyr efter mat, så ju mättare desto bättre sömn också. Ja vi får höras nästa vecka när du ser om de är efter dig om larmet eller ej :)
  • Lovi
    LindaB78 skrev 2010-06-27 21:25:47 följande:
    Kommer inte att komma imorgon Gråter Hedvig är sjuk. Ska skriva ett långt inlägg och berätt om vår midsommar sen när jag orkar. Är så förtvilat trött just nu. Men summa sumarum är att vi har tillbringat ett dygn på Sasscha. Bli inte för bestörta nu och skriv oj oj oj, etc. Jag ska förklara sen. Men virusinfektioner är inte att leka med när man är så liten.
    Ha de bra i solen imorgon.
    Åh hoppas hedvig kryar på sig. Jag vet ju allt om Sachsska och virusinfektioner efter J:s sejour där ett par dagar i April. Som du säger, virusinfektioner är inte att leka med.
  • Lovi

    Är det någon mer tid bestämd den här veckan? Skulle gärna träffas :)

    Här har en förlamande trötthet också slagit till. Men jag vet iaf att det inte är ngt som spökar i min kropp, om det nu inte skulle vara ett syskon till jesus som behagar dyka upp ;) Hur går det för dig Miah?

    Det är så kul att se hur J utvecklas men det blir också mer ork och energi som går till det. Det är som att hon kommit in i en ålder där sinnet vill så mycket mer än vad den lilla kroppen orkar och kan än så länge. Hur tycker ni andra att det är?

    I övrigt sitter jag och längtar efter ett glas vin på en soliga kvällsuteservering och att mannen i mitt liv ska dyka upp just där. Tänk att få bli så där pirrigt förälskad igen Glad


  • Lovi
    Alfalfafrö skrev 2010-06-29 20:16:07 följande:
    Blir det något imorgon, vart ses vi?
    Onsdag är den dag jag inte kan, ska träffa min bvc-grupp i morgon. Någon som kan på fredag?
  • Lovi
    MiahMaria skrev 2010-06-29 21:31:14 följande:
    Vinter: Ingen gympa för mig då jag befinner mig i de jämtländska skogarna tills på söndag.

    Lovi: Tröttheten är det jag trodde och tyvärr ingen småbarnströtthet som plötsligt slagit mig med sin kraft. Är tydligen lite för fertil för mitt eget bästa och har svåra beslut att fatta även fast vi redan bestämt oss.
     Det kan ju vara svårt att vara både rationell och emotionell i sådana sammanhang. Hoppas att ni finner ro i det stora beslutet.
Svar på tråden Marsmorsorna 2010 a.k.a lattemaffian surrar vidare om bajs och annat viktigt!