Inlägg från: Alfalfafrö |Visa alla inlägg
  • Alfalfafrö

    Marsmorsorna 2010 a.k.a lattemaffian surrar vidare om bajs och annat viktigt!

    Sophia84 skrev 2010-07-04 22:05:51 följande:
    HELENA-Vart köpte du picknick filten. Känner att jag måste införskaffa mig en sådan. Mkt mer praktiskt med plast på undersidan.

    Kram S
    Finns massa varianter på Åhlens, kolla där! Såg dock ganska utplockat ut sist jag var där.

    Jag dyker upp idag! Yaay!
  • Alfalfafrö

    Haha förlåt med vi var ju redan uppbokade på fredag! förvirrad!
    Veckan efter åker vi dock iväg på måndagen och har ganska tight schema så jag kan tyvärr inte boka in något förtillfället.

    Nästa vecka ska aktuella städer för framtida flytt spanas på....helst vill vi bo kvar i Sthlm men det är så urbota dyrt eller så ligger det ändå långt ut i ingenstans dit man ändå måste åka mer än en timme innan man är i stan... suck.. alla vänner finns ju här..


  • Alfalfafrö

    Tyvärr när man räknar ut det så blir det lika dyrt som att ha en "dyrare" lägenhet men med billigare hyra.. Vi funderar på att flytta ut i någon av ytterförorterna men jag är så hönsig och trivs så bra här.. Hur är sollentuna, lugnt eller?


  • Alfalfafrö

    Nu är jag strulig igen!!

    Kom hit på grillning på fredag! Vi firar att semestern börjar och vi bjuder på potatissallad så ta med något att grilla och dricka! Vid dåligt väder trängs vi inne!


  • Alfalfafrö
    Lovi: Fy vad ledsen jag blir över att han bara kan gå förbi er.... Så jävla tråkigt av honom, om han bara kunde fatta vad det är han missar med er båda.
    MASSA Kramar!
    _______
    Jag dyker upp imorgon!
  • Alfalfafrö

    Imorgon gäller, ta med att grilla samt dryck, vi gör potatissallad att bjuda på. efter kl 16.30 är det sagt men inte så himla noga med tiden, jag hämtar på dagis kl 15 så efter 15.30 är jag hemma

    Så tar du dig hit:

    Arkitektvägen 62 bromma.

    T-bana och gång: Grönlinje mot hässelby strand. Kliv av abrahamsberg, när ni kommer ut från stationen fortsätt uppförbacken (gå på vänster sida) gå till ni ser arkitekvägen vika av åt vänster, finns en minirondell där vägen börjar..  gå ganska långt efter den vägen högst upp i backen bor vi, grusgård portnummer står vid porten.

    Med bil kolla adress: www.hitta.se/LargeMap.aspx%e4gen+62

    ring om ni inte hittar; 073 991 35 13


Svar på tråden Marsmorsorna 2010 a.k.a lattemaffian surrar vidare om bajs och annat viktigt!