Inlägg från: ESofia |Visa alla inlägg
  • ESofia

    Jag längtar till jul!!!

    Har någon gjort som vi... Pyntat granen 

  • ESofia

    Jaaaa :). Ja e ju heltokig i jul. Har fått fram tomtar, köpt julblommor, har sälggirlanger och adventsstjärnor uppe... Det blir så mysigt och det piggar upp. 

  • ESofia
    BossHoss skrev 2018-11-30 08:25:17 följande:
    Kläs i helgen till första advent
    Jaaa :). Det låter mysigt.
    De är så fint hemma här. Nu gillar jag alla slags stilar på granpynt men vi har typ 100 kulor (om inte mer) i rött, champagne, vinrött och rosé. När barnen kommer hem börjar de sjunga julsånger när de tittar på granen. De är för söta. 
  • ESofia
    BossHoss skrev 2018-11-30 08:26:53 följande:

    Igår gjorde frugan klar Tomterocken som hon jobbat på, helt sjukt va fin den blev, skall se om jag kan lägga till bild här på något sätt snart, om jag får till det,


    Oj vad kul. Antar att hon sytt den då. Japp vill se :)
  • ESofia
    K Kalle skrev 2018-11-30 09:44:15 följande:

    Vi måste av olika skäl ha plastgran. Den vi har har hängt med ett tag och borde bytas ut. Någon som kan tipsa om en verkligt snygg och naturtrogen plastgran?


    A altså vi har också en plastgran. Hade man inte haft allergi så hade det blivit en riktig gran. Fast då hade vi fått köpa mer än en så tokiga som vi är i julen. 

    Googlade lite snabbt. Kolla om något kan passa här www.gardenstore.se/utemiljo/tradgardsdekoration/juldekorationer-utomhus/julgranar
  • ESofia
    Nandez skrev 2018-11-30 13:57:50 följande:

    I morgon är det 1 december


    Ja :). Vi har en tradition att ge barnen legojulkalender med frukost på sängen, så de ser så emot detta. Min son frågade idag på morgonen "Kommer ni ihåg, om imorgon". Vi spelar lite dumma sådär du vet liksom "vad då". "Ja" säger han sedan "vi får väl se imorgon". Men självklart är det välplanerat. Han frågade likadant förra året och när vi kom med frukost på sängen med kalendern så säger han "ja visste väl att ni inte hade glömt". 
  • ESofia
    UndrandeSökare skrev 2018-12-01 16:40:39 följande:
    Eftersom det är söndag imorgon, så blir det sovmorgon och sen tänder vi första stearinljuset i vår adventsljusstake och lyssnar på radions julkalender, vid frukosten
    Låter trevligt det. Vi får nog lyssna på den lite senare idag. Kul. :)
  • ESofia
    fluu skrev 2018-12-01 16:56:27 följande:
    Adventsfikar med pepparkakor, lussebullar och glögg/te, tänder första ljuset och går i kyrkan(inte pga advent egentligen, men det känns extra speciellt i advent). 
    Åh det låter så mysigt. Högtidligt och fint :)
  • ESofia
    fluu skrev 2018-12-01 16:58:32 följande:

    Vår klassiska julmat vill jag bara ha på julbordet, men jag gillar att äta julig mat så här veckorna innan för att ladda upp. I förrgår åt vi världens godaste rotlåda med två sorters grönkålsbiffar till och igår åt vi grönkålsslaw och glögginkokt lax(så god att jag nästan svimmade). 


    Men så gott!!! Älskar kålrotslåda. Det andra låter ju jättegott också. Grönkålsbiffar.... Ska googlar på detta.. :)
Svar på tråden Jag längtar till jul!!!