Inlägg från: Echidna |Visa alla inlägg
  • Echidna

    Min tjej är gravid och blivit ett monster!!!!

    nikkisixx skrev 2010-07-18 20:01:36 följande:
    Säg att hon beter sig riktigt illa och stick till en kompis och drick några öl, spela tv-spel & ha en slapparstund & prata ut om det! Blir hon alldeles för överjävligt jobbig får du väl bo tillfälligt hos en kompis eller bo på vandrarhem/andrahandslägenhet. Det senare scenariot skulle nog snarare tyda på att hon har mer problem med sig själv än bara själva graviditeten. Ja suck, fruntimmer, what to do? Skrattande
    / en annan blivande farsa 
    Ingen bra ide alls. Med så mkt hormoner så lär hon freaka ut TOTALT  då. Även om hon beter sig illa, försök att inte bli arg tillbaka. Försök köpa hem nåt hon gillar, godis, mat kanske nåt till babyn så hon känner att du är delaktig. Självklart är det inte ok att bete sig hur som helst bara för att man är gravid MEN tyvärr så är det inte så lätt alla gånger. Dessutom så vet man om hur man beter sig. Krama henne mkt och tala om att hon är vacker och hur mkt du älskar henne.

    Att bara dra iväg. nja... men självklart ska du få ha grabbkvällar men gör det inte de kvällar hon är ett monster bara därför att, för de kvällarna är hon extra känslig för ALLT du gör. Då kommer INGET att vara bra - vad du än gör. Bästa är bara att ta det easy och inte ta åt sig. Ta ett djupt andetag och kom ihåg den tjej du så mkt älskar och på babyn som kommer att komma.
    Kom alltid ihåg att du är helt unik. Precis som alla andra.
Svar på tråden Min tjej är gravid och blivit ett monster!!!!