• Anonym (Linda­)
    Äldre 6 Jul 15:15
    16725 visningar
    40 svar
    40
    16725

    Bajs vid analsex..?

    Lite bajs får man väl tåla om det råka komma,INGET konstigt alls. Så bränn skämskudden eller låt bli.

    Men bra att tömma tarmen så gott man kan innan.

    Jag brukar skölja min anal med duschslangen,det är det absolut bästa. (Skruvar av handtaget och håller den mot analen med ljummet vatten,styrka på stråle känner du själv) Fyller med vatten sen sätter mig på toaletten, 2-3ggr sen är det rent och härligt!

    Vill man inte göra så eller man inte haft tillfälle så hjälper det att motverka liten bajshändelse med att använda lite extra olja/glidmedel om man inte redan gör, det gör så bajset inte fastnar lika lätt på kuken.

    Och en självklarhet; Ha aldrig anal sex om du råkar bli bajsnödig,"olycksrisken är som störst + att du slappnar inte av som du borde.

    Köp gärna en buttplug och lär känna din anala njutning. Tycker ni båda om anal stimulans så finns det dubbeldildos man kan använda ihop samtidigt:)

    Som även stimulerar hans prostata:)

    Och till er som "ställer upp för ni tror att det är ju det man ska göra för att va "bra i sängen och med det "pushade till det, oavsett om det är av media eller pojkvän.

    SLUTA!!! Utgå inte från vad porren visar eller vad som skrivs i alla vidriga tidningar! Utgå från din önskan och njutning!!

    Det finns miljoner sätt att vara en Gud/Gudinna i sängen UTAN att ställa upp på analsex!

    Puss

Svar på tråden Bajs vid analsex..?