Inlägg från: Apolline |Visa alla inlägg
  • Apolline

    Bebis på väg 2011

    Nylsa: F kom i början av juli förra året, mitt i värmeböljan. Det var svettigt att ha honom i magen i 30 graders värme, men att sen ha en varm bebis utanpå magen i den hettan var om möjligt ännu svettigare. Men vad skönt det var att inte behöva sätta på honom några kläder. (Lite synd på alla söta små plagg som vi aldrig hann använda då, men vi får ju en ny chans.) Det var ändå fantastiskt att få barn i juli! 

    Pluppen o My: Vi väntar också tvillingar, BF 2 december. Så vi är näst sist på listan, men är snart halvvägs!

  • Apolline

    Paprikatingeling: Ah, vad fint!! Finns på vår lista också (och högst upp på min mammas tillsammans med Olle). Ja, det känns perfekt att få både vinterbarn och sommarbarn! 

    Just nu när man sitter och svettas i linne känns det dock väääldigt långt till december.

    Nylsa: Du verkar tyvärr få igenom ditt önskemål till nästa vecka. Eller ditt önskemål kanske framförallt är att få en bebis snart. : )

  • Apolline

    Grattis till er som har fått era små fina! Och lycka till ni som snart ska få! Här är vi i vecka 27, och än så länge mår J väldigt bra. Skönt! Men det känns långt till december.... Semestern är slut på måndag, då börjar J jobba igen och Frans & jag börjar hänga på öppna förskolan. Och så ska jag fortsätta förberedelserna inför ankomsten. Funderar på om jag måste köpa små strumpor, Frans föddes i början av juli så han använde aldrig några de första månaderna, men det kanske vinterbarn behöver...

  • Apolline
    Gaytjej skrev 2011-08-28 09:26:32 följande:

    Hihi, det är så härligt när man kommer på ett köpbehov :) Klart att du måste shoppa strumpor, go girl!


    Ja, det var banne mig inte lätt att komma på något jag behöver köpa eftersom vi har så mycket från Frans. Tur att det behövs massa strumpor! Och massa fotpyjamaser!
    smultronbål skrev 2011-08-28 13:16:03 följande:
    Apolline: Vi använde mycket strumpor på Valter när han var liten. Både vanliga bomull, men även ull. Hade under byxor med fötter på oxå. Han var hemskt kall om fötterna hela tiden tyckte vi. Och dessa små strumpor är ju för söta!
    Jag har börjat jobba och livet rusar på i 130km/h... Hoppas Johanna acklimatiserar sig snabbt till jobbvardagen! Och att du och Frans har det riktigt mysigt när ni förbereder ankomsten av småsyskonen! :)
    Ja smått är så sött!
    Vilken omställning för er, hoppas det går bra både för dig och de där hemma. Ettårskalas på gång också va?
  • Apolline

    Sweetlina: Kan bjussa på mitt favoritnamn eftersom jag inte får igenom det; Uno! Och bubblaren som inte heller godkändes; Manne!

  • Apolline

    Förresten min småstrumpsshopping gick sådär. Gick till second hand-butiken på torget för att höra om de hade bebissockar och det hade de. Men de var gratis! Så jag fick aldrig köpa några, jag fick ta.

  • Apolline

    v.32 här, Johanna mår fortfarande bra men är sjukskriven på läkarens inrådan pga hotande förtidsbörd. Bara för att det är tvillingar, inte för att det finns något annat som tyder på det. Jag hoppas de stannar inne till v.36 åtminstone så att de är så stora och starka som möjligt.
    Såg att vi inte är med på listan och lyckas inte kopiera. Har någon möjlighet får ni gärna lägga in mig, BF 2 december!


     


    SannaMac: Grattis till Adrian! Jag öppnades också snabbt, sen tog det flera timmar innan Frans kom ut med klipp. Skulle dock gärna göra om både graviditet och förlossning, men vet inte om jag kommer lyckas övertala min fru om en till nu när vi får tre så tätt. Skönt att du verkar ha fått återhämta dig med lite sömn.

    Smultronplanta: Grattis till er fina fina midnattspojke! Och vad snabbt uppdaterat! : )

    Pluppen & My: Grattis till era underbara små tvillingar! Skönt att ni hann få allt i ordning. Hur länge låg ni kvar på BB?

    Sweetlina: Då är det ni som står på tur då? Spännande! Hur förbereder ni storasyster?

  • Apolline
    smultronplanta skrev 2011-10-11 18:16:05 följande:
    Jag hade datorn med på bb och långtråkigt när han sov Mådde väldigt bra snabbt efter förlossningen. Nu hemma med betydligt mindre tid för surfande i bebisbubblan.
    Åh, bebisbubbla! *längtar*
  • Apolline

    Tack Smultronplanta!

    TUL visade att pojkarna väger runt 2,2 kilo vardera, lika mycket som en enling brukar vid den tiden. Känns skönt att de är stora. Tyvärr ligger den nedersta fortfarande i säte, så det blir planerat snitt två veckor innan BF.


    Så jag kanske hinner före dig LouP!

  • Apolline

    Vi hade tid för snitt den 15:de november pga säte, men nu har det omöjliga hänt, de har vänt sig i magen! Så vi får invänta att det sätter igång av sig själv. Skönt att slippa operation, men lite svårare att planera barnvakt. Både nervöst och spännande att plötsligt inte veta när de kommer... 36+3 nu och TUNGT hälsar frun. 2.8 kg styck enligt TUL.

  • Apolline
    Sweetlina: Hur har det gått för er?

    Här har vi gått in i vecka 40, och oron för att tvillingarna skulle födas för tidigt har övergått till oro för igångsättning.
  • Apolline

    Grattis Sweetlina och Lotuskotte!!! Vi hann precis med att få novemberbebisar, 30 nov kl 22.30 kom två pojkar med snitt efter 55 timmar på förlossningen... En blond 3280 g 49 cm och en mörkhårig 3420 g 50 cm. Hurra!!!!

  • Apolline

    SannaMac: Vad härlig med en liten knubbis!
    Jag matar och matar våra små så att de också ska tjocka på sig. Även här går det åt en del små dregellappar, tur att vi har tvättmaskin numera!

Svar på tråden Bebis på väg 2011