Inlägg från: Anonym (anmäl) |Visa alla inlägg
  • Anonym (anmäl)

    min man stjäl narkotika från jobbet..

    Oj vilken svår sits du hamnat i, men för era barns skull och även ert förhållande och individerna i er familj råder jag dig att anmäla till chefen vad som pågår. Du kan göra det anonymt om du vill, skicka en signal om att något är fel.

    Det är ett tufft beslut, man har ångest som fan.. Men din sambo mår ju heller inte bra av att vara beroende av droger och tro mig, det är något som kommer förstöra ert förhållande och er familj om du blundar.

    Jag anmälde när jag visste att min pappa körde rattfull. Han är idag nykter alkoholist, men fick sig en ordentlig näsbränna när polisen stoppade honom och han blåste positivt. Efter jätteböter och tvång om behandling är han idag nykter.
    Han är idag en pålitlig person som jag kan lämna mina barn till, han är jämn i humöret, har pengar, är glad, är pigg,... Mitt liv förändrades, hans liv också. Och det blev till det bättre. Jag fick en ny pappa och han fick barn och barnbarn igen i sitt liv.

    Så, det är ett tufft beslut men absolut bara positiva effekter i slutändan. Det kommer bli en "bumby ride" men ni vinner varandra och er familj i slutändan!!

    Lycka till och jag hoppas verkligen det löser sig!!! 

Svar på tråden min man stjäl narkotika från jobbet..