• Solrosens

    Fick inget i födelsedagspresent av min man.. Är så besviken..

    MikuAndSaraLi skrev 2010-07-12 13:52:11 följande:
    I början blev jag ledsen när jag inte blev firad.   När jag var jätteliten så firades jag nog. Upp till kanske 8 års ålder blev jag firad. Sen slutade det bara. Mina syskon firas fortfarande. Men jag har slutat hoppas för länge sen att något speciellt ska hända på min födelsedag. Om kompisar frågar säger jag bara "Jag ska nog bara vara hemma. Har inga planer." En fin hint att dom kanske vill hitta på nåt och fira. Men nej, inte det heller. Nu har jag gett upp. När jag fyllde 20 fick jag i stort sett tjata med mej familjet ut till Friday's och käka för att fira mej. Och det var jag som betalade kalaset. Känns nog lite deppigt när jag tänker på det men jag orkar inte bry mej. Orkar inte ha förväntningar. Säg till din make att DU tycker det är en stor grej. Älskar han dej så bryr han sej om det.

    Varför firas dina syskon och inte du?
  • Solrosens
    Anonym (Väx upp!) skrev 2013-06-24 12:45:16 följande:
    Väldigt barnsligt av dig. Vad spelar det för roll när han köper presenten? Dags att växa upp. Du är ingen liten flicka längre utan en vuxen mamma och kvinna. Min man är inte heller bra på att köpa presenter men han visar sin kärlek på en massa andra sätt varje dag i sina handlingar. Det är det som är det viktiga i livet. Inte att få en chokladask på födelsedagen. Du verkar har sett för många romantiska filmer och tror att livet ska vara som i dessa.  

    Tycker du. Många är vi som vill fira, det sätter guldkant på tillvaron, en fin gest uppskattning. Varför ska alla dagar vara lika tråkiga alltid? Tråkigt att vara torr i tillvaron.
Svar på tråden Fick inget i födelsedagspresent av min man.. Är så besviken..