Inlägg från: fruis |Visa alla inlägg
  • fruis

    Men herregud, vad rä det för idiotkarl i "Livet på BB"?!

    Fattar inte hur man kan vara så jäkla elak mot en födande kvinna. Kan kanske bero på att han själv är nervös och orolig för hennes hälsa eller att han känner sig så maktlös men det finns ju gränser för hur man ska få bete sig för att få närvara vid en förlossning. Släng ut karln och in med den rediga barnmorskan.

  • fruis
    goingpanda skrev 2010-07-28 21:42:06 följande:
    Nä huvaligen. Dessutom så skröt han tidigare om sin ledarutbildning han hade gått. Den kan inte ha varit så bra.
    Han tyckte ju att han kunde applicera sina nya insikter i barnuppfostran också. Lycka till lilla barn, håll hårt i mamma vännen...
  • fruis

    Den där barnmorskan är stencool tycker jag. Henne skulle jag vilja ha

  • fruis
    Faber skrev 2010-07-29 18:31:20 följande:
    Varför inte, tror du att tonåringar tror på storken?
    Med det argumentet kan man ju lika gärna låta tonåringen vara med i sovrummet när bebisen tillverkas också. Men lustigt nog vill de flesta föräldrar inte det trots att deras tonåringar vet hur det går till.
  • fruis
    Faber skrev 2010-07-29 19:25:19 följande:
    Du svamlar, naturligtvis handlar det inte om tvång utan det skulle vara om tonåringen själv vill. Tror du han/hon blir traumatiserad?
    Det är väl skitsamma om tonåringen vill om inte den födande kvinnan vill. Självklart tvingar väl ingen sin motvilliga son att vara med på förlossningen men för de flesta är det otänkbart att låta sitt villiga barn vara med också. Och ja, är man tonåring tror jag inte att det är alltför roligt att vara med på sin mammas förlossning faktiskt. Man vill ju inte ens se sin mamma naken normalt sett.
  • fruis

    Ribbing kanske kan skriva ihop en etikettbok för förlossningar?

    Regel nr 1: säg aldrig till den födande kvinnan att hon är dålig på att föda och borde lägga av eftersom hon är så dålig och aldrig kommer att klara av det.

    Regel nr 2: Håll käft om hur trött du är, bara sitt still och håll truten eller ännu hellre, ägna tiden åt att berömma den födande kvinnan.

    Regel nr 3: Bryt aldrig regel 1 och 2 under några som helst omständigheter. Vill du gnälla, gå ut ur rummet och ring ett samtal.

Svar på tråden Men herregud, vad rä det för idiotkarl i "Livet på BB"?!