Inlägg från: Rulltrappa |Visa alla inlägg
  • Rulltrappa

    Men herregud, vad rä det för idiotkarl i "Livet på BB"?!

    fruis skrev 2010-07-29 22:31:50 följande:
    Ribbing kanske kan skriva ihop en etikettbok för förlossningar?

    Regel nr 1: säg aldrig till den födande kvinnan att hon är dålig på att föda och borde lägga av eftersom hon är så dålig och aldrig kommer att klara av det.

    Regel nr 2: Håll käft om hur trött du är, bara sitt still och håll truten eller ännu hellre, ägna tiden åt att berömma den födande kvinnan.

    Regel nr 3: Bryt aldrig regel 1 och 2 under några som helst omständigheter. Vill du gnälla, gå ut ur rummet och ring ett samtal.
    Har bara en invändning. Tvivlar på det etikettsmässiga i att berömma en födande kvinna. Om någon försökte berömma mig under en förlossning skulle jag fan försöka strypa aset. Då är det bättre med lite destruktivt gnäll faktiskt.
  • Rulltrappa
    Alyssa skrev 2010-07-30 09:56:50 följande:
    Den där idioten som satt och trackade henne? Skällde på henne för att hon inte klarade smärtan och att miljoner andra genomgår samma sak varje dag? Hon stod bara där tyst och hanterade värkarna.

    Fyfan vilket jävla svin! Att man är så elak mot någon som håller på satt föda sitt barn kan jag inte förstå. Så elak som han var där så skulle jag inte bli förvånad om han slår henne också. Jag hade bett personalen slänga ut honom och porta honom från sjukhuset.
    Det låter ju som värsta drömförlossningen! Kan man hyra in honom för pepp? Min man är hur mjäkig som helst, han kunde lära sig ett och annat. Tänk själva hur kul man skulle ha!
  • Rulltrappa
    MissMurrig skrev 2010-07-28 21:41:54 följande:
    Ja!!! Släng ut honom för fan! "Har du lägre smärtgräns än andra? Hade du intelegat ner hade du kanske varit öppen mer".... SJUKT! Här har hon mer ont än en människa kan ha, och han tycker synd om sig själv för att han måste sitta i en stol och se på när hon har ont.... 
    Det är väl inte så konstigt, det måste vara mycket värre att TITTA på en förlossning än att utföra den själv?

    Det verkar vara taskig inlevelseförmåga från alla möjliga håll. ;)
  • Rulltrappa
    Laire skrev 2010-07-30 16:50:21 följande:
    Jag tycker ärligt talat att det är värre att vara den som ska föda på en normal förlossning. Även om det inte är kul att se någon man tycker om ha ont så vet man varför det är så och det är mer fokus på att ta sig igenom smärtorna än att det bara är hemskt. Undantaget är om kvinnan vill dö, då är det däremot jobbigare att se på

    Dock så får man faktiskt sätta sina egna känslor åt sidan! Det vill säga om man vill hjälpa kvinnan istället för att gnälla  Jag var med en förlossning som anhörig och i krystningsskedet (då personen ville dö ) hade jag valet att sätta mig i ett hörn och grina över att det var så hemskt eller att peppa kvinnan - självklart väljer jag då att sätta MINA känslor åt sidan eftersom det inte gör ett enda dugg för kvinnan.   
    jahaja. jag skulle då försöka dödsmisshandla den som försökte dalta med mig under mina förlossningar.
Svar på tråden Men herregud, vad rä det för idiotkarl i "Livet på BB"?!