Inlägg från: Anonym (Gift par) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Gift par)

    Cuckold?

    Anonym (Slut) skrev 2010-07-31 20:51:36 följande:
    Har ett underbart förhållande med en man som jag älskar. Han är fantastisk i sängen men jag har en sån stor sexualdrift, detta vet han. Han låter mig ha telefonsex och cybersex och vi har pratat om att jag ska få gå och ha sex med nån annan man, men vi vet inte riktigt hur vi står i det. Kommer jag genomföra eller ej? Kommer han backa ur?
    Har noll erfarenhet av cuckolding. Min man är inte alls undergiven, men han blir så otroligt tänd av det hela. Men jag blir alltid rädd att han ska bli arg/sårad/ledsen när jag berättar något, men han mottar det bra fastän han är lite halvt blyg om saken.

    Jag är så osäker och rädd att vårt förhållande ska spricka om jag går och har sex med en annan man. Vidare vet jag inte om jag skulle gilla att mannen hade sex med andra kvinnor, fast under stundens hetta hade jag jättegärna velat att han utnyttjat en dum liten slyna. Men som sagt, man vet ju inte förren man gör det?

    Jag vill ha sex med en annan man. Rädd att jag ska vilja det så mycket och att mannen ska backa ur... vad gör jag då? Kommer bli så sjukt besviken och ledsen. Ska det alltid vara så att jag bara fantiserar det, jag vill ju göra det.

    Snälla snälla, om det finns någon där ute som lever i cuckoldförhållande, kan ni berätta lite hur det är för er? Erfarenheter, olika sorters tips, vad som helst! Bara berätta er historia. Känner mig ibland så vidrig men antar att det är mannen som ibland är lite tystlåten.
    Hejsan,

    Gift par här som provat på det här med att bjuda in en extraman för sex med frun och det är en oerhörd kick. För vår del har det alltid rört sig om män som redan har en etablerad relation och dessutom har vi "spelregler" såsom inga kyssar, inte ömhet etc utan möten med fokus på enbart det sexuella. Vi träffar ingen man utanför sängen och har alltså ingen kompisrelation. Vi har gjort undantag då vi varit på semester när det gäller mannens civilstånd. Vi har idag några män som vi träffar regelbundet och det det ger oss alla en nytändning i att utöva det syndiga/förbjudna men sköna

    För de som inte provat - prova! Ha dock inte för bråttom utan välj med omsorg. Det finns många knäppskallar och oseriösa men, tack och lov, väldigt många vettiga och seriösa med.
Svar på tråden Cuckold?