• Usbhub

    Lätt förståndshandikappad och så ensam. Snälla hjälp!

    Hejsan! 

    Detta låter väldigt mycket som min dotter ( 15 år ) har precis blivit klar med en del av en utredning via elevhälsan där hon gjorde en del "tester" 
    Visst vi går på BUP också så det var där via vi fick tiden! 

    Dom har konstaterat att hon är lågbegåvad så hon hänger inte med alls i skolan (men hon är superduktig på det hon älskar, djur speciellt hästar) men har svårt att fullfölja det hon vill göra. hon är mycket yngre än dom andra i hennes klass och blir därmed mobbad å utstött (vilket är tragiskt och inte ska förekomma till någon) 
    hon är för  på när hon väl fått en kompis som då gör att den andre parten tycker det bli jobbigt, vilket slutresultera i att dom ta avstånd! 

    hon försöker få uppmärksamhet genom att skriva ut på sociala medier att hon vill veta vad alla skulle säga om att hon skulle ta livet av sig (på så sätt försöker hon få uppmärksamhet)  vi har givetvis pratat om det och det har blivit lite bättre! 
    men det är mycket kvar att gå igenom! 

    hon har fått tid till att göra resterande tester nu så vi kan få mer hjälp av det hon behöver. vi har pratat om särskola och det finns massor av möjligheter där. dels att hon får den hjälp hon behöver för att komma vidare och utvecklas så bra som hon kan! 

    kommer inte ihåg vad du skrev nu ifall ni har fått hjälp eller om ni behövde? Starta iallafall via BUP så får man gå där ifrån =) 

    detta är relativt nytt för mig då det har tagit sådan lång tid att få hjälp och samt så har jag dragit för det i början  men hon blir äldre och måste få bra hjälp och skolgång! 

    men jag söker också lite hjälp om hur jag ska göra å så! och så här började jag så det är på gång iallafall! 

Svar på tråden Lätt förståndshandikappad och så ensam. Snälla hjälp!