Inlägg från: Anonym (ingen tro) |Visa alla inlägg
  • Anonym (ingen tro)

    Jag måste sälja min kropp

    Till er som tror att soc hjälper alla i nöd.. så är soc inget o förlita sig på i detta samhället.. jag har en nära vän som tog sig till soc varje dag o satt månad efter månad och bad om hjälp för att få någonstans o bo med sina barn, bodde då hos sin bror i en pytteliten lägenhet efter att hon lyckats fly från sin man som misshandlade både henne och barnen. Soc sa att det var nog inte så farligt och att hon kunde flytta tillbaka till honom. Men hon visste o även sa att hon skulle bli ihjälslagen om hon åkte dit igen. Hon hade inga skulder men heller inga ägodelar efersom hon lämnade honom när hon fick en chans o kunde då inte ta med sig något. Men tack vare hennes vilja o överleva och envishet så fick hon hjälp tillslut men alla har inte den orken, själv hade jag aldrig varit så stark.
    Och du som säger Sms lån.. hur dum får man bli, hur ser inte skulderna ut månaden efter och hur ska hon betala dom hade du tänkt?
    Jag hoppas bara det löser sig för dig TS, kanske har någon anhörig du kan bo hos så länge tills ekonomin ordnat upp sig. är kanske inte det man helst vill utan man vill visa sig stark inför sina barn men de enda de bryr sig om är att få vara med sin mamma. Och absolut inte bli bortlämnad medans man "fixar till" sitt liv som vissa tycker.

Svar på tråden Jag måste sälja min kropp