• Baaambi

    Jag måste sälja min kropp

    Haha, jag har inte läst alla inlägg på denna tråd, men vissa av er tycker jag verkligen bara skall knipa igen o inte ens yttra er mer era dumma kommentarer!!
     jag tycker det är förjävligt att soc inte hjälper dig över huvudtaget:-S mycket underligt, men tycker dock som d är en del som skirivit, lämna bort dina barn antingen till en släkting eller be pappan ta hand om dom? Om han finns i bilden,?
    Bara så du får ordnat upp din ekonomi en bit, en sann mamma gör allt för sina barn! För att dom skall få ett bra liv o mat på bordet!
    Men du skall absolut inte utsätta dig själv för något sådant! Som dom skriver är det MYCKET farligt, oftast gör dom exakt som dom vill under gången liksom. Har ingen egen erfarenhet utav det. Men vet en del om det!
    Dina barn kommer nog älska dej mer, om du lämnar dom till någon du känner, så du mår bra. Ett barn läser ju en förälder mycket bra, vilket vi inte får glömma!
    Bara tills du fått hjälp med ekonomin, bättre d än att du hamnar på gatan o soc HJÄLPER dig o tar barnen ifrån dig istället för o hjälpa dej med pengarna.. Om du förstår mig rätt nu.

    Och jag tycker faktiskt att du e stark som skulle våga gå så långt för dina barn, men det e helt fel väg för o få tag i pengar!

    Ta hand om dej!{#emotions_dlg.flower}
  • Baaambi
    ett annat alternativ är att du faktiskt söker efter svartjobb, lovar dig dett finns GOTT om d och du får pengarna i handen direkt. Eller så" förklarar du situationen om du får tag i ett svartjobb, och frågar om du kan få pengar direkt. O sätt något i pant liksom, för d är lite farligt det också, men eftersom du verkligen e i akut behov av pengar, sök svartjobb. Det e enkelt o smidigt. Men du måste HÅLLA dina löften!
    Tycker inte du skall gå runt o göra såna saker. Tänk på dina barn... Du vill ju inte förlora dom, du kanske ej förlorar dom heller. men som sagt sanningen kommer alltid fram. Och då kanske du blir förlorad i deras hjärtan.
    Så tänk på va du gör nu!!!
  • Baaambi

    ANONYM(en som vet) Jag o hon skriver ungefär samma saker på denna tråd, dock har jag inte varit med om det själv. Men hon löper en STOR risk! Det finns andra sätt att tjäna pengar på. Hon kan tex gå till företag sälja deras prudukter(inte mkt pengar men en bit på väg) Hon kan skaffa svartjobb, dock inget bra MEN hon får in pengar... Son hon skrev längre upp här det finns något inonm henne och det håller jag med om. Man offrar inte sin kropp o allting för pengar även vad d gäller ens barn!
    Hon kan även söka på nätet där hon kan tjäna pengar genom nätet.. Det vet jag många som gjort!
    Man behöver inte gå den tuffaste vägen.
    Jag tycker du skall avstå från det du tänkt göra

  • Baaambi

    att man ens angagerar sig att svara på denna tråd. Rätt skrattretande ändå. Du tjejen lycka till med ditt liv o sköt om dej! Du tar inget på allvar, jag kanske e ung men fan inte dum!!!
    Finns många sätt som jag nämnt, om du ens läst d.  SOM DU KAN FÅ TAG PÅ PENGAR SÅ VF ENS TÄNKA DEN TANKEN???
    Hejsvejs

Svar på tråden Jag måste sälja min kropp