• blackpuma

    Jag måste sälja min kropp

    PAAC skrev 2010-08-31 09:44:18 följande:
    Jag förstår inte hur ni tänker, ni som kommer med uppmuntrande ord? För mig är prostitution helt oacceptabelt och hur i helvete kan ni stödja att man ser kvinnokroppen som en handelsvara, något man kan betala för? Jag vill inte att min dotter ska växa upp i en värld där man kan sätta ett pris på hennes kropp och intergitet! 

    Ni som horar, vad är er integritet värd? 1500 spänn?

    Inte konstigt att världen ser ut som den gör...  
    Ja, vad är "integritet" värt egentligen? 100 i timmen? 2-3-4 00?
    Alla "horar" vi oss för pengar, vare sig det handlar om att traska upp 5 på morgonen för att hinna ställa upp med kropp och tanke för den som betalar lönen eller jobba för sig själv i sin säng så har vi alla ett syfte med det endast.
    Sätta mat på bordet och ha pengar över till nöjen.
    Sluta komma med moralkakor om ett yrke under tiden ni själva horar er för timpeng.
  • blackpuma
    PAAC skrev 2010-08-31 16:09:30 följande:
    Du jämför alltså ett vanligt jobb med att prostituera sig? 

    Du ser inte alls någon skillnad där i hur man behandlar människovärdet eller på vilken nivå intimiteten ligger? För mig handlar sex om att man gör det för lust eller för att man älskar någon och vill känna intimitet, inte för att få ihop till hyran. Sen kan man ju fråga sig hur många sjuksköterskor som får svåra men av sitt arbete, som börjar med någon form av drog för att stå ut med sig själv... 

    I en annorlunda värld där kvinnor och män var lika mycket värda inte bara i teorin utan även i praktiken skulle jag kunna se prostitution men som det ser ut nu så kommer trafficking och våld som en biprodukt till prostitution och hur hur mycket det än beror på gamla arv eller förlegade moralkakor så är det så världen ser ut och det får man ju bygga sina argument på. 

    Jag blev tillfrågad av en man utanför en krog en gång hur mycket jag tog för en avsugning och det tycker jag är en jävla skillnad mot om han på min arbetsplats hade frågat mig om jag kunde skriva en rapport. 

    Är du rolig eller ?
    Hört talats om arbetsskador/utbrändhet?
    Ju, det finns massvis med sjuksköterskor som får svåra men av sitt arbete alt använder sig av droger för att klara vardagen.

    Njaaaaa, trafficking och våld kommer ifrån att det är förbjudet först och främst och i andra hand för att det finns dom som ser ner på folk vars handlingar dom inte håller med om.

    Sen läste jag en artikeln igår om att det är fler män än kvinnor som väljer, ja väljer/bestämer sig för att sälja sex, nån kommentar?

    I slutändan så ligger inte problemet i vad folk väljer och inte väljer att göra med sig själva, problemet som jag ser det ligger i att det finns dom som dömer ut folk på grund av fullt medvetna frivilliga val.
    Tror du att du är på nått sätt ”bättre” för att du väljer att inte sälja sex utan gör det for free?

  • blackpuma
    PAAC skrev 2010-08-31 16:45:45 följande:
    Jag kräver inte att människor ska tycka lika som mig (och majoriteten av människorna i vårt samhälle). Men hur går det ihop enligt dig att vi inte ska förbjuda saker även om majoriteten är emot det? Ska vi legalisera droger? Enligt dig så ska vi det oavsett vad majoriteten av resten av samhället tycker. Att ta droger är något som främst skadar en själv och då borde man ju få välja själv om man vill göra det, eller? Oavsett hur miljön runt droger ser ut, hur producenterna har det, hur mycket pengar samhället måste lägga ner på dem som blir skadade?  

    Trafficking och våld har med allt att göra eftersom det visat sig att det hänger ihop med prostitution.

    Men för alla andra som inte jobbar med avsugningar då? Tycker du att det är okej att män frågar unga kvinnor om vad de tar för den och den sexuella tjänsten? För majoriteten av samhället är trots allt sexuella tjänster väldigt intima vad du än må tycka om det. 

    Man kan inte ha lagar mot saker som inte går att förbjuda, varken prostitution eller droger kan förbjudas eller kommer försvinna.
    Du blandar ihop begreppen rätt kraftigt, droger skadar inte, det gör missbruk och misskötsel av dom, våra lagar skapar också all kriminalitet runt droger.
    Liknande situation med prostitution, medvetna val tagna av den prostituerade och kunden skadar ingen.
    Trafficking och våld har inget att göra med friviliga beslut tagna på hemmaplan.
    Man kan heller inte döma ut en frivilig handling utan att beröra människan bakom, man kan inte säga att man inte har nått emot dom prostituerade men prostitution däremot … det går inte ihop helt enkelt.

  • blackpuma
    PAAC skrev 2010-08-31 17:10:22 följande:
    ?? 

    Så om allt är lagligt så försvinner alla problem? 

    Jo det kan man. Jag tycker inte om mobiltelefonförsäljare tex och skulle helst se att jag slapp dom men jag har en massa vänner som är försäljare och som jag inte har något emot.  

    Prostitution skapar inga problem, lagar omkring det däremot så tvingar köpare/säljare under marken …
    Folket intolerans och fördomar …
    SEN kommer andra problem i form av trafficking som inte har nått med prostitution att göra och våld, vist finns det dom som skulle kunna tänka sig att köpa en sexslav men det är inte det vad prostitution handlar om.
    Orden friviligt och tvång är direkta motsatser och du klumpar ihop dom under samma flagga.

    Lika genomtänkt som att diskutera en drog och kalla den för knark.

    Ska du inte anklaga dina mobilsäljande vänner för problem med mobilvirus, piratkort, mobilstölder och allt annat som inte hänger ihop med själva mobilförsäljningen?


    PAAC skrev 2010-08-31 17:33:22 följande:
    Alkohol är lagligt och finns att köpa på systemet, varför köper då folk svartsprit? 
    Bara för att man gör något lagligt så försvinner inte alla problem.

    för att pappa staten har bestämt sig att försöka alkoholbruket med höga skatter, fungerar bara lite bättre än förbud, folk gör det vad dom vill göra och om priset är orimlig hos dom vanliga säljare så vänder man sig till andra leverantörer.
    Däremot så försvan ALL kriminalitet ihopkoplad med förbudet, kolla usa 1930 talet.

  • blackpuma
    PAAC skrev 2010-08-31 17:52:23 följande:
    För prostitution om det blir lagligt kommer inte att beskattas? Där kommer den lagliga marknaden kunna hålla jämna priser med svarta marknaden? Eller är det kanske så att torskarna håller hög moral och betalar hellre mycket mer än de behöver bara för att det är en kontrollerad marknad... 

    USA 1930-argumentet är så dumt så det orkar jag inte ens svara på... 
    Torskar? människor som köper sexuella tjänster betalar vad det kostar, en laglig marknad innebär att mycket av det du tjafsar emot här kommer att försvina, våld, kriminalitet, hela rörelsen kommer inte behöva hållas underground med "beskydd"

    Usa 1930 och sprit situationen nu visar klart och tydligt vilka problem kommer från alkoholen och vilka kom från förbudet.
    PAAC skrev 2010-08-31 17:57:26 följande:
    Haha, jag ser det framför mig när prostitution blir lagligt.

    -"Hörni grabbar, jag ska köpa en hora för en mysig stund i helgen!"
    -"Vad härligt, se bara till så hon är fackansluten och be särskilt om f-skattsedeln..."
    Vad är det du försöker håna här ?
    Det skulle utesluta en hallick/tvång, är det inte det du har så mycket emot?
    Även om kunderna skulle förmodligen bry sig lika lite om det som när dom går in i nån lokal arabbutik för att köpa smuggel så skulle det betyda trygghet/säkerget för säljarna.
  • blackpuma
    PAAC skrev 2010-08-31 22:49:51 följande:
    Nej det kommer det inte. Det kommer fortfarande finnas dem som tillhandahåller svarta/olagliga tjänster och sådana som köper svart eftersom det är billigare. Dessa kommer inte hjälpas ett dugg av att det blir lagligt. Tror du de som inte gör det frivilligt kommer att kunna säga - Nej tack. Jag vill arbeta lagligt nu? Du förstår kanske inte vilka hot som ligger bakom för dessa människor... 

    Men seriöst. Jag var IRONISK.
    Tror du många män kommer se över vilka tjejer som bedriver sin verksamhet lagligt och vilka som inte gör det?Vem kommer det falla på att avgöra om tjejerna är här lagligt eller inte, om det gör det av tvång eller inte? Sen vet jag inte om vi ska börja dra upp det här med sjukdomar. Sexuell frigjordhet har vi testat och det slutade med att HIV började spridas lavinartat. Och vem ska det falla på att det används skydd? Vem ska betala när någon blir sjuk eller utsatt för våld? 

    Sen tycker jag som jag skrev i början att det ger en skev syn på kvinnokroppen om man hos vissa kan köpa den för några hundralappar. och NEJ, jag tycker inte det är jämförbart med ett vanligt arbete. och NEJ, jag anser inte att det är ett utbyte av tjänster och att "köpa en kropp" endast gäller trafficking. Sex är ingen mänsklig rättighet och vad ni inte ser är att om man hela tiden förflyttar gränser för vad som är okej så blir det en upptrappning och var slutar den? Jo, i trafficking och våld eftersom man måste tillhandahålla det som marknaden kräver. Om inte du knullar utan kondom så kommer det vara tvunget att finnas någon annan som gör det för att möta marknadens krav. Om inte du går med på rapesex så måste någon annan fylla den platsen för de som eftersöker den. 

    Naiva är vad ni är som är för och helt inkapabla att se konsekvenser av det ni förespråkar.  

    Sen undrar jag bara, VARFÖR behöver prostitution finnas? Vilka ska marknaden vara för? 

    I samma omfattning som nu eller kommer den svarta marknaden bara krympa till obefintlig storlek?

    Det som är det tragiska här är att förbudsivrare omyndighetsförklarar vuxna individer och försvarar lagar/mentalitet som bara förvärrar situationen.
    Ja vem ska betala … så som det är nu så är det säljarna som råkar illa ut, kunderna riskerar påföljder och samhället står för kostnaden, hur fungerar det tycker du? Bra?

    Skev syn på kroppen? Måhända att dom som säljer sex har vad du kallar en skev syn på sin kropp, Dock är det inte du som ska avgöra vilken syn folk ska ha på sig själva och eller jobba med/leva sina liv.
    Du är bara tröttsamt med ditt trafficking och våld, samtidigt som du är oft så det vislar om det.
    Detta handlar inte om tvång och slavhandel, detta handlar om vuxna fullt medvetna val vilket är rena motsatsen till det vad du yrar om.

    Du är så fast i ditt ”VÄRLDEN GÅR UNDER OCH HIMLEN FALLER NER” att du verkar missa det mest uppenbara, vad blir konsekvensen av att sluta jaga människor för deras egna val? Ett mer fridfullt och rik samhälle där folk behöver inte vara rädda att leva sina liv samt så får vi resurser till att ta hand om offer och deras förövare (riktiga brott) istället för att skapa offer och förövare där det inte finns några (bestraffa folk för brott som finns på papper endast)

    Jag förstår inte den sista frågan? Varför har folk behov som dom är viliga att betala pengar för?

Svar på tråden Jag måste sälja min kropp