Inlägg från: skorpionen80 |Visa alla inlägg
  • skorpionen80

    Tvätta sig efter toalettbesök

    Oftast klarar jag av att kissa och bajsa utan att det kommer på benen. Och pappret blir rent. Skulle det mot förmodan inte vara så rent så blöter jag lite toapapper och torkar mig. På vilket sätt är det renligare och mer praktiskt att köra upp en dusch efter varje toabesök? Eller ställer du dig kanske i duschen efteråt?

  • skorpionen80
    Yildirim skrev 2010-08-22 10:47:37 följande:
    Jag sköljer med en slang eller så kan man sätta sig över badkaret om man har och skölja.

    Och självklart så ser du ju inte all smuts som finns efter du bajsat....
    Hur gör du när du är på offentlig toa? Eller ännu värre - när du är hemma hos någon? Sätter du dig i badkaret och duschar varje gång du varit på toa?

    Nej, jag känner mig ren så som jag skrivit ovan. Men visst, alla är vi ju olika. Har också hört att det är vanligare i vissa kulturer att duscha efter varje gång man varit på toa, det hör kanske ihop med att de är "smutsigare" på något sett? Svettigare pga varmare länder? Mer flytningar etc? Vad vet jag? Sånt kan säkert finnas i generna, precis som att tex asiater oftast är laktosintoleranta...
  • skorpionen80
    Yildirim skrev 2010-08-22 16:46:33 följande:
    Ni som inte bryr er om själva rengöringen kanske skulle bry er om att ni skulle spara pengar på slippa köpa lika mkt toapapper?
    Så du droppar kiss på golvet på väg till badkaret? :S
  • skorpionen80
    Molnigt skrev 2010-08-23 14:19:56 följande:
    Tycker också det känns skönare att skölja sig med vatten när man bajsat. Det fixas lätt med en liten plastburk eller kanna som man har på toa. Inte för att jag vill få bort bakterier, utan just för att få bort all skit!
    Tror inte att man får bort det med bara papper..även om det inte syns på pappret. Men jag skiter i hur andra resonerar om sin egen röv. Men jag undrar lite hur ofta folk bajsar om det anses vara mani att skölja sig efter att man bajsat ( för vanligast är det väl att man gör nr2 en gång om dagen ) Skrattande.
    inte så mkt jobbigare att skölja sig en gång om dagen än det är att duscha dagligen....men det e jag det
    Hur gör du med kannan eller plastburken? Häller på ryggen och låter det rinna ner i springan? Eller tar med handen när det runnit ner? Då tar jag hellre med toapapper...
Svar på tråden Tvätta sig efter toalettbesök