Inlägg från: Maggis |Visa alla inlägg
  • Maggis

    Tvätta sig efter toalettbesök

    Fick nästan en oemotståndlig lust att skrubba lite efter toabesöket nyss efter att ha följt den här tråden idag. Bara för att känna om det blev någon skillnad. Men jag stävjade mig.

    TS; Hur sparar man pengar om man vill tvätta? Vatten kostar. Tvättservetter med. Och vad torkar man rumpan med, då? Handduk (tvättkostnad)? Papper? Eller lufttorkar du?


    //Maggis
  • Maggis
    Yildirim skrev 2010-08-22 20:38:23 följande:
    Har tyvärr inte det problemet men antar att ni är för lata för att orka bry er om hygienen och skäms för det ;)
    Nä, det vill jag inte påstå att jag är. Men tack för omtanken.
    Däremot så tänker jag att du kanske har blivit lite fixerad vid det hela? Kanske är det det du bör lägga lite energi på?
    //Maggis
  • Maggis
    giftgrodan skrev 2010-08-24 00:46:04 följande:
    Vad roligt att ingen (förutom jag, fan vad jag är fin) verkar kunna acceptera någon annans sätt att göra det på. Bara för att jag föredrar att duscha efter så är jag "helt nerkladdad" och "gör mina behov på nåt konstigt sätt" etc etc...
    Och jag tycker det är jätteroligt att vissa har så svårt att ta till sig att folk som inte nödvändigtvis känner att de behöver duscha sig eller tvätta i rumpan efter tarmtömning inte går runt och luktar skit eller är ohygieniska.
    //Maggis
  • Maggis
    Mornie Alantie skrev 2010-08-24 13:53:12 följande:
    Jag tror att smittspridning ökar mer av bristande handhygien än bristande rumphygien dessutom. Annars skulle ju Sverige, där enligt TS endast 10% av befolkningen sköljer med vatten efter toabesök, vara en extrem smitthärd.
    Precis så.
    Inte går vi runt och smittar varandra med smutsiga rumpor så jag ser inte riktigt sambandet mellan rumptvätt och färre infektioner. Det torde väl mer bero på graden av handhygien, tycker jag, precis som du skriver.
    //Maggis
Svar på tråden Tvätta sig efter toalettbesök